Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Flašík a Beňová starými rodičmi: Toto je naša vnučka!

Monika a Fedor sa tešia zo svojej vnučky Chloe. Zobraziť galériu (3)
Monika a Fedor sa tešia zo svojej vnučky Chloe.

BRATISLAVA – Ukázali ju! Manželia Fedor (53) a Monika (42) Flašíkovci v týchto dňoch žiaria šťastím. Dôvodom je ich vnučka Chloe, ktorá sa počas uplynulého týždňa narodila podnikateľovej dcére Martine. Čerství starí rodičia sa rozhodli podeliť o svoju radosť z malej princezničky.

Popýšili sa! Uplynulý piatok sa Fedor Flašík a jeho manželka Monika stali po prvýkrát starými rodičmi. Ako vidno aj na fotografiách, z vnučky Chloe sa veľmi tešia.

„Je to úžasný pocit, mám z toho obrovskú radosť,“ neskrýva svoje nadšenie Fedor. Ako nám ďalej prezradil, svoje dievčatá navštevuje v ružinovskej nemocnici každý deň. „Zajtra už idú domov,“ dodal.

Podnikateľ nám tiež povedal,  že už teraz sa teší na to, ako bude jeho vnučka rásť. „Už keby behala, poznamenal so smiechom. Vzápätí na to však doplnil, že je trpezlivý a na danú chvíľu si rád počká.

Vnučka Fedora Flašíka a Moniky Flašíkovej–Beňovej sa narodila v piatok ráno v ružinovskej nemocnici. Rodičia jej dali meno Chloe. Keď prišla na svet, mala 52 cm a 3 770 gramov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu