Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vdova po Durdíkovi: O jeho milenkách som vedela

Jana Durdíková Zobraziť galériu (6)
Jana Durdíková

BRATISLAVA - Nebohý herec Vlado Durdík († 53) bol u žien veľmi obľúbený, čo aj rád využíval. Manželka legendárneho umelca Jana Durdíková (55) vie, že nebola jedinou ženou v jeho živote. Okrem milenky, s ktorou splodil nemanželského syna, ich vystriedal niekoľko.

„Nikdy mne ani deťom nedal pocítiť, že by nás chcel opustiť, alebo by sme neboli na prvom mieste. Vždy prišiel na noc domov, nehádal sa,“ vraví vdova po zosnulom hercovi. Mená manželových mileniek ju vraj nikdy nezaujímali. „Nechcela som ich poznať a ani som po nich nepátrala. Viem, že bol taký a ani doma som mu pre to nerobila scény. Nemalo by to zmysel.“

Pani Jana sa s budúcim manželom spoznala veľmi mladá - mala len 15 rokov - a strávila s ním vyše tridsať rokov spoločného života. Napriek svojej tolerantnosti raz podala žiadosť o rozvod. „Prišlo obdobie, keď som si povedala, že už na to kašlem. Ale chcela som sa rozviesť z úplne iného dôvodu,“ vysvetľuje svoje rozhodnutie spred vyše desiatich rokov. „Bolo to postavené len na mojich pocitoch, možno som v ňom iba chcela niečo vyprovokovať,“ vraví.

K rozvodu napokon najmä vďaka sudkyni nedošlo. „Bola to moja kamarátka a asi vedela, že to nemyslím celkom vážne. Po siedmich mesiacoch som zaplatila poplatky a žiadosť som stiahla.“ Spomedzi všetkých mileniek mal herec podľa svojej ženy najhoršie spomienky na vzťah s Emíliou Bulkovou, s ktorou sa teraz Durdíkovi pozostalí súdia o majetok. „Vlado bol prekvapený, že z tohto vzťahu nevedel len tak vykľučkovať. Všetko sa v ňom zmenilo, ale aj tak si nepripustil ani štipku viny. Bol to lump,“ dodáva s úsmevom Jana Durdíková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu