Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nebohý Vlado Durdík: Vojna o dedičstvo!

Jana Durdíková Zobraziť galériu (2)
Jana Durdíková

BRATISLAVA - Ani tri roky po smrti nemá slovenský herec Vlado Durdík († 53) pokojný odpočinok. O jeho majetok sa rozpútala nemilosrdná vojna! Matka jeho nemanželského syna Emília Bulková (54) chce z dedičstva svojho bývalého milenca ukoristiť čo najviac.

„Chce ma pripraviť o všetko, od začiatku jej išlo len o peniaze,“ prehovorila po rokoch mlčania hercova manželka Jana Durdíková (55). Kto vyhrá spor o dedičstvo po umelcovi? Dočká sa Vlado zaslúženého odpočinku? "Chce veľmi veľa peňazí. Mám len byt a chalupu. Možno jej predstava z toho vzťahu-nevzťahu bola veľmi praktická," ťažko hľadá slová manželka nebohého herca Jana Durdíková. Vraví, že žena, s ktorou jej muž prežil krátku ľúbostnú romancu a splodil syna, svojimi klamstvami strpčuje život celej Durdíkovej rodine. "Od začiatku klame a vymýšľa si! Vlado s ňou ani so synom roky nemal žiadne kontakty! Nikdy v živote sa s ním nestretli! Nikdy! Dokonca sa 3 roky súdil o otcovstvo," vraví Durdíková.

Bulková totiž aj pred súdom vyhlasovala, že herec ich pravidelne navštevoval a o syna sa vzorne staral. "Sú to nezmysly! Pred súdom trikrát rozprávala tri rôzne príbehy," vyvracia Bulkovej výpoveď Durdíková. Čo na to vraví exmilenka hereckej legendy? "Na tieto otázky neodpovedám a želám vám krásny víkend aj budúci život," odvetila podráždene matka šestnásťročného syna. Bulková sa podľa informácií nového Času medzičasom vydala za človeka, s ktorým žila aj počas vzťahu s Vladom Durdíkom. "Keby bola tá pani rozumná a normálna, máme to dávno všetci za sebou," dodala Durdíková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu