Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fialovej moskovská klinika: Nemocnica hrôzy?!

Fialová je hospitalizovaná v tejto nemocnici. Zobraziť galériu (3)
Fialová je hospitalizovaná v tejto nemocnici.

MOSKVA – Má sa báť? Zuzana Fialová (36) skončila po teroristickom útoku na letisku Domodedovo na Mestskej klinike číslo 64. Topky.sk zisťovali, aké majú skúsenosti s touto nemocnicou samotní Moskovčania. Odstrašujúcich príkladov je viac než dosť!

Zuzana Fialová je momentálne hospitalizovaná v moskovskej nemocnici číslo 64. A to kvôli zraneniam, ktoré utrpela po výbuchu na letisku. Zasiahnutá bola noha, oblasť rebier a okolie ucha. Lekári jej ho dokonca museli krátko po hospitalizácii zašívať. Ďalší liečebný postup je neistý. „Neviem,“ znela herečkina odpoveď na otázku, aké operácie ju ešte čakajú.

Topky.sk sa preto rozhodli, že si na túto kliniku posvietia. Cez ruský portál, ktorý je špecializovaný na hodnotenie liečebných zariadení pacientmi, sme sa dostali k recenziám spomínanej nemocnice. Niektoré skúsenosti ľudí s klinikou pôsobia viac než odstrašujúco.

„Dedkovi prišlo v čakárni zle. Požiadali sme o vodu a povedali nám, nech si napustíme z kohútika na záchode,“ píše Elvíra. Irina dokonca tvrdí, že jej mame, ktorá ležala v nemocnici v letargickom spánku, zmizli zubné protézy!

Medzi príspevkami o hrdzavých držiakoch na infúziu a pacientoch, ktorí k raňajkám nedostali ani pohár na pitie, sa však nájdu aj doslova hrôzostrašné príbehy. „Keď prišla na návštevu matka pacientky, našla ju priviazanú k posteli. Asi nikto by sa nechcel dostať do tejto nemocnice,“ napísala Mária.

Ďalší Moskovčan zas viní nemocnicu zo smrti svojej babičky kvôli nesprávne stanovenej diagnóze. A v negatívnych skúsenostiach by sa ešte dalo pokračovať. Za všetko však hovoria slová Titova: „Kompletná ľahostajnosť k chorým, je to priama cesta z nemocnice na cintorín!“

Zostáva už len dúfať, že teraz, keď sú Rusi prakticky pod dohľadom celého sveta, si dajú na starostlivosti o pacientov záležať. Snáď sú Ľuboš Kostelný a Zuzana Fialová v dobrých rukách.

 

Viac o informácií o Zuzane Fialovej a Ľubošovi Kostelnom:

Fialová napísala topkám: Je mi ťažko!
FOTO Americká tlač pochovala Fialovú!

Kostelný skončil v moskovskej nemocnici: Museli ho operovať!
Fialová po útoku v Moskve: Vo vlasoch cudzí mozog!
Fialová má stredne ťažké zranenia: Ďalší osud v rukách lekárov!
Fialová prežila teroristický útok: Takýto je rozsah jej zranení!
Fialová je stále hospitalizovaná!
VIDEO Pri výbuchu na moskovskom letisku 35 mŕtvych, medzi zranenými herečka Fialová!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu