Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Americká tlač pochovala Fialovú!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (3)
Zuzana Fialová

NEW YORK - O poriadne faux pas sa včera postaral americký denník New York Post, ktorý informoval o bombovom útoku na moskovskom letisku Domodedovo. Medzi obete totiž zaradil aj slovenskú herečku Zuzanu Fialovú!

Na to, že Slovensko v niektorých častiach sveta ešte stále považujú za súčasť Československa, sme si už zvykli. Nezriedka sa stáva i to, že zahraničné médiá si slovenských športovcov zmýlia s českými a "čerešničkou na torte" býva zámena štátnej vlajky napríklad so slovinskou.

Newyorskému denníku sa najnovšie podaril "husársky kúsok", keď v článku o samovražednom útoku, ku ktorému došlo v pondelok v Moskve, omylom pochoval Zuzanu Fialovú. V zmienke o obetiach, totiž nezabudol poznamenať, že pri atentáte "zahynula aj slovenská herečka Zuzana Fialová, víťazka slovenskej obdoby amerického programu Dancing with the Stars".

Je celkom nepochopiteľné, že so získaním informácie o jej účinkovaní v tanečnej súťaži žiadny problém nebol, zatiaľ čo taký dôležitý fakt, ako je identita mŕtvych či zranených ľudí, si už overiť nedokázali.

Pondeľnajší výbuch na najväčšom ruskom letisku si doteraz vyžiadal 35 obetí, ich počet však pravdepodobne bude ešte stúpať. Približne 180 ľudí sa zranilo, medzi nimi i Zuzana Fialová a jej herecký kolega Ľuboš Kostelný, ktorí sa momentálne nachádzajú v nemocnici.

Americká tlač pochovala Fialovú!
Zobraziť galériu (3)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu