Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fialová má stredne ťažké zranenia: Ďalší osud v rukách lekárov!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Fialová

MOSKVA - Herečka Zuzana Fialová (36) ostáva po výbuchu na moskovskom letisku v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti. O jej ďalšej liečbe v súčasnosti rozhodujú moskovskí lekári.

V nemocnici je už prítomná konzulárna pracovníčka zo slovenskej ambasády spolu s herečkiným kamarátom Ľubošom Kostelným a jeho sestrou Alexandrou. Oficiálne informácie o Zuzaninej pripravovanej operácii však neexistujú. Podľa dostupných správ absolvuje zákrok, z ktorého sa bude liečiť približne desať dní. "O zdravotnom stave občianky SR na žiadosť jej rodiny informácie poskytovať nebudeme," odkázal hovorca rezortu diplomacie Ľuboš Schwarzbacher.

Slovenský veľvyslanec v Rusku Jozef Migaš ešte v pondelok v TA3 povedal, že herečku čaká operácia, zrejme pre poranenia od črepín z výbušniny, ktoré zasiahli ucho a rebrá. Lekári kvalifikujú Fialovej zranenia ako stredne ťažké.

Ministerstvo zahraničných vecí SR v pondelok potvrdilo, že sa na moskovskom letisku v čase výbuchu nachádzali minimálne piati Slováci. Podľa medializovaných informácií boli na letisku herci Zuzana Fialová a Ľuboš Kostelný so sestrou Alexandrou. Na rovnaký let z Viedne sa podľa Schwarzbachera zaregistrovali aj ďalší dvaja Slováci. Tí sú vraj v poriadku.

Viac o krvavom útoku v Moskve:

Fialová prežila teroristický útok: Takýto je rozsah jej zranení!
Fialová je stále hospitalizovaná!
Na mieste výbuchu bolo minimálne päť Slovákov
VIDEO Pri výbuchu na moskovskom letisku 35 mŕtvych, medzi zranenými herečka Fialová!
Za atentát môže ochranka, ale na Kaukaze sú zástupy samovrahov
Bombu na letisku údajne odpálilo dievča v čiernom
FOTO Svedkovia z letiska: Panika, dym a nárek zranených
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu