Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nešťastná Zuzana Bubílková: Nechápem, čo sa to deje...

Zuzana Bubílková
Zuzana Bubílková

PRAHA - Moderátorka Zuzana Bubílková (53) prežíva neisté dni! Nielen že bojuje so zdravotnými problémami, ale na pokoji jej nepridáva ani dianie v televízii Nova. Jej šou Politické harašenie, ktorá patrí medzi najsledovanejšie programy na Nove, bude asi v júni zrušená. A obľúbená politická glosátorka nevie, čo bude ďalej. Neistota a pocit, že musí finančne zabezpečiť nielen seba, ale aj syna, ktorý študuje v Amerike, sa odráža aj na jej zdravotnom stave!

Poriadne nervy pritom zažila už pred dvoma rokmi, keď zomrel jej dlhoročný umelecký partner Miloslav Šimek, s ktorým Politické harašenie robila. Smrť blízkeho človeka a starosti s programom asi boli spúšťacím mechanizmom, ktorý naštartoval jej zdravotné problémy. „Lekári dlho nemohli zistiť, čo mi je,“ spomína Bubílková a priznáva, že začala mať problémy s očami. „Pri ochorení štítnej žľazy sú viditeľné zmeny na očiach chorého. Mávajú ich lesklé a v ťažších prípadoch aj vypúlené,“ hovorí lekár Martin Bognár s tým, že oči môžu vystupovať z očných jamiek, čo v niektorých prípadoch môže viesť až k ohrozeniu zraku. Ochorenie tiež môže napadnúť aj hlasivky, čo pre ženu živiacu sa predovšetkým svojím hlasom nie je veľmi pozitívne.

Bubílková v týchto dňoch píše päť Politických harašení a ešte k tomu musí riešiť svoju budúcnosť v televízii, keďže sa pošuškáva o konci jej relácie. Slovenka, dlhodobo žijúca v Prahe priznáva, že Nova jej úspešný program nechce z rušiť prvýkrát. „Či bude Politické harašenie i na jeseň, alebo ma zrušia, to mi na Nove nie je nikto schopný povedať. Tomu, čo sa tam teraz deje, nikto nerozumie,“ dodáva prekvapene Zuzana Bubílková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu