Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tajomstvo Chodúrovej bohatej milenky: Je vydatá!

Chodúrova milenka Ivona je ešte stále vydatá. Zobraziť galériu (3)
Chodúrova milenka Ivona je ešte stále vydatá.

BRATISLAVA – O vzťahu mlčal, pretože nie je voľná! Martin Chodúr (21), ktorý sa zviditeľnil vďaka šou Česko Slovenská SuperStar, sa pred viac ako pol rokom zamiloval do staršej ženy. Vtedy však zrejme len málokto tušil, že jeho bohatá priateľka skrýva tajomstvo. A to, že je vydatá!

Víťaz prvej Česko Slovenskej SuperStar už niekoľko mesiacov tvorí pár s bohatou manažérkou Ivonou Selníkovou (37). Hoci sa obaja snažili zo začiatku svoj vzťah utajiť, nakoniec sa ich láska predsa len prevalila aj na verejnosti. Chodúr priznal, že je zaľúbený. Najnovšie však vysvitlo, že spevák miluje vydatú ženu.

Jej zákonitým manželom je podnikateľ a športovec Tomáš Selník. Hoci spolu už nebývajú, rozvedení ešte nie sú. „Ľudia sa schádzajú a rozchádzajú. Deje sa to všade okolo nás. To je život,“ komentoval pre český denník Blesk odchod svojej ženy Selník. Ako ďalej dodal, stále sú v kontakte. „Sme kamaráti. Voláme si niekoľkokrát do týždňa. To, že si našla Martina Chodúra, mi nevadí. Vlastne im prajem veľa šťastia,“ povedal podnikateľ. „Návrh na rozvod podala Ivona a ide len o formalitu. Pravdepodobne prebehne bez našej účasti,“ dodal manžel spevákovej partnerky.

Niet sa teda čomu čudovať, že Chodúr a Ivona o svojom vzťahu stále zaryto mlčia. Jediné, čo sú ochotní povedať, je, že sa milujú. Dokonca si nedávno venovali prstene, ktoré im svietia na rukách. Zrejme preto, aby dali všetkým najavo, že to myslia spolu vážne. Keď sme od speváka chceli zistiť o vzájomnom vzťahu a plánoch do budúcnosti viac, nedvíhal telefón. Prostredníctvom svojho manažéra odkázal, že o súkromí sa nechce rozprávať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu