Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Chodúrovi staršia milenka prospieva: Takto sa zmenil!

Martin Chodúr s expartnerkou Michaelou (vľavo) a so súčasnou priateľkou Ivonou (vpravo). Zobraziť galériu (9)
Martin Chodúr s expartnerkou Michaelou (vľavo) a so súčasnou priateľkou Ivonou (vpravo).

BRATISLAVA – Zmužnel a zmenil vizáž! Prvá Česko Slovenská SuperStar Martin Chodúr (20) prišiel do speváckej šou s výzorom šedej myšky. Na začiatku si ho len málokto všimol. Po skončení formátu však vymenil partnerku a razom sa zmenil na nepoznanie.

Keď sa v septembri 2009 spustila vlna šialenstva okolo Česko Slovenskej SuperStar, nikto netušil, že nenápadný Martin Chodúr by mohol túto šou vyhrať. Keď však začal spievať, nikomu neprekážal jeho nemastný-neslaný imidž. Dokonca ho žrali aj mladé fanúšičky, hoci vedeli, že je zadaný. Spevák však o ne nejavil záujem. Dokonca v tom čase tvrdil, že ho medializácia nezmení a neovplyvní jeho lásku k partnerke. Opak bol však pravdou. 

Zhruba vo februári 2010 Martin priznal rozchod s priateľkou. Po pár mesiacoch samoty sa už šepkalo, že má novú známosť. Čerstvý vzťah sa krátko nato prevalil. Teraz je tomu takmer pol roka, čo tvorí pár so staršou blondínkou Ivonou. Ako sa zdá, spoločné nažívanie berú obaja vážne. Zaľúbenci sa od seba takmer ani nehnú. Dokonca sa spoločne „vylepšujú“.

Chodúr po boku priateľky vyzerá nielen mužnejšie a staršie, ale dokonca sa necháva skrášľovať rôznymi zákrokmi. „Nechali sme si vybieliť zuby,“ priznal nám Chodúr so žiariacim úsmevom. Navyše, má aj nový účes, a je pekne do hneda opálený. Čo sa týka oblečenia, momentálne by ste ho v rifliach alebo vykasanej košeli zrejme len ťažko stretli. Teraz ho priateľka inak ako v saku a kravate do spoločnosti nepustí. Ako sa zdá, správna žena s mužom dokáže spraviť divy!

V čom sa Chodúr zmenil?

Predtým: Chodil so svojou rovesníčkou s rovnakým tuctovým imidžom – rifle a košeľa. Nedbal na svoj výzor – dlhé a strapaté vlasy. Bol utiahnutý, príliš sa nepredvádzal.

Teraz: Chodí s o dosť staršou ženou. Tá si potrpí na výzor u seba i u Martina. Zmenila mu vizáž – je moderne ostrihaný, má uhladenú ofinku. Dali si spolu vybieliť zuby. Neustále sa spolu promenádujú na akciách ako veľké celebrity. Doprajú si luxusné veci – limuzína, kvalitné oblečenie a pod. Vymetajú jednu akciu za druhou.

Chodúr s vybielenými zubami a novým účesom.

Chodúrovi staršia milenka prospieva:
Zobraziť galériu (9)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu