Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Obujte si topánky, ktoré Vám napravia chrbticu a skrášlia postavu!

Fitness topánky Walkmaxx Zobraziť galériu (3)
Fitness topánky Walkmaxx

Chceli by ste ozdraviť svoje telo, spevniť chrbticu, vyformovať si pekné štíhle svaly a mať skutočne zdravé telo?

Ak ste odpovedali „áno“, ale zároveň:
- nemáte čas cvičiť
- neveríte zázračným diétam ani prístrojom, ktoré chudnú za Vás
- alebo máte bolesti chrbta a problémy so správnym držaním tela,
... tak práve Vás bude určite zaujímať nový produkt, ktorý už ovládol aj slovenský trh a teší sa čoraz väčšiemu úspechu. Predstavujeme Vám špeciálne fitness topánky Walkmaxx!

Ide o špeciálne navrhnuté fitness topánky, ktoré eliminujú bolesť v chrbte a zároveň spevňujú Vaše svaly a zabezpečujú správne držanie tela. Tajomstvo spočíva v inovatívnych podrážkach, ktoré boli navrhnuté tak, aby:
- zabezpečovali správne držanie tela po celý deň
- zmiernili alebo úplne odstránili bolesti v chrbtici a krížoch
- korigovali ploché nohy a zároveň slúžili ako prevencia proti plochým nohám
- neustále udržiavali Vaše svaly v správnej polohe a tak zlepšovali ich pevnosť a tvarovali ich

Fitness topánky Walkmaxx sú vyrobené zo 4 vrstiev: vyvýšená klenbu z textilnej podšívky, syntetická koža, pomocná Phylon podošva na zjemnenie dopadov a pevná gumená podošva, ktorá chráni pred opotrebovaním.
Tieto topánky sú vhodné pre všetky vekové kategórie, môžete ich nosiť do práce, na turistiku, na behanie, aerobik alebo len tak von na prechádzku. Sú vhodné aj pre ľudí, ktorí musia dlho stáť (napr. v práci), ale aj pre tých, ktorí trpia ochoreniami kĺbov spodných končatín.
Chôdza v nich je iná ako v akýchkoľvek klasických topánkach – keďže je podošva nerovná, zaoblená, môžete mať zo začiatku mierny pocit nestability, ale po chvíli sa Vaše telo prispôsobí a budete cítiť, akoby ste kráčali bosí po piesku.

Preukázalo sa, že tento spôsob chôdze je pre naše telo najprirodzenejší, najzdravší a anatomicky mimoriadne vhodný. Udržiava totiž naše telo v správnej polohe, spevňuje a formuje svaly a tak zároveň odstraňuje bolesti chrbta a pekne tvaruje postavu. Fitness topánky Walkmaxx pomôžu nielen Vašej kráse, ale aj zdraviu.

Naše nohy nás nosia denno-denne a aj od toho, aké topánky používame, zaleží, v akom stave máme chrbticu a ako vyzerá naša postava. Doprajte preto svojim nohám to najlepšie – vyskúšajte novinku na trhu, fitness topánky Walkmaxx. Zmenu pocítite už v prvý deň chodenia!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu