Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Levitovalo dievča uprostred lesa?

Dievča levituje v ruskom lese
Dievča levituje v ruskom lese

RUSKO - Skutočná záhada alebo šikovný trik? Tento oriešok sa snaží rozlúsknuť množstvo internetových priaznivcov, ktorých najnovšie zaujalo video pochádzajúce z Ruska. To zachytáva mladé dievča, ako sa vznáša vo vzduchu!

Pravda či lož? Nad tým si lámu hlavu tisícky ľudí, ktorí si spomínaný záznam pozreli na internetovom serveri Youtube. Video nakrútil muž, ktorý sa spolu so svojím psom Tarzanom vybral na prechádzku do lesa.

Ten sa však zrazu rozbehol a začal hlasno brechať. Keď Rus podišiel bližšie, zbadal pred sebou ženu a dievčinu, ktorá sa vznášala vo výške niekoľkých metrov nad zemou. Po tom, ako si obe uvedomili, že ich niekto pozoruje, utiekli preč.

"Ten muž drží lano, na ktorom je dievča priviazané," uvádza sa v jednom z komentárov pod videom. Niektorí však v sebe nezapreli vtipného ducha a poznamenali, že dievča určite "vypilo vodku a tá jej dala krídla".

Či sa už pravdivosť nahrávky potvrdí alebo nie, svoju úlohu, ktorou bolo zaujať čo najviac ľudí, do bodky splnilo. Na Youtube ho totiž do dnešného dňa vzhliadlo už takmer pol milióna návštevníkov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu