Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tretina dospelých pred Vianocami hľadá schované darčeky

ilustračné foto
ilustračné foto

LONDÝN - V noci opatrne prehmatávajú šatník, nakukujú pod posteľ a nepozorovane odsúvajú knihy, aby sa pozreli, či za nimi nie je niečo schované. Reč je o dospelých, ktorí jednoducho nevydržia čakať až do Vianoc - a vopred skúšajú zistiť, čo na nich pod stromčekom bude čakať.

Podľa štúdie, o ktorej informovala agentúra Reuters, ich rozhodne nie je málo. K tejto praktike sa priznalo 37 percent Britov. A medzi nimi osem z desiatich bolo úspešných.

"O deťoch je to známe, ale zdá sa, že dokonca ani dospelí nemôžu potlačiť fascináciu tým, čo im tak asi Ježiško nakúpil. Utajiť darčeky je tak veľkou výzvou v každej domácnosti," uviedol Paul Maddicott zo spoločnosti, ktorá prieskum uskutočnila.

Nepomôže ani darčeky včas zabaliť. Každý piaty Brit priznal, že je schopný natrhnúť baliaci papier tak, aby spoznal, čo je vnútri, a každý dvadsiaty pokojne nájdený darček celý rozbalí.

Ako najobvyklejšie miesta, kam sa chodí pri hľadaní darčekov pozerať, opýtaní uviedli vršok šatníka a priestor pod posteľou. Avšak viac ako polovica tých, ktorí vopred zistili, čo dostanú, neskôr svoju zvedavosť ľutovali. Štyria z desiatich nedočkavcov dokonca tvrdia, že si tým pokazili Vianoce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu