Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muža kvôli fajčeniu odvliekli na psychiatriu

Mark netušil, že skončí na psychiatrii Zobraziť galériu (2)
Mark netušil, že skončí na psychiatrii

LONDÝN/BRATISLAVA - Advokáta, ktorý si zašiel svoju obvyklú cigaretu vychutnať na rímsu okna svojho bytu v New Yorku, zadržala polícia. Pomýlila si ho so samovrahom a násilím odvliekla na psychiatriu. Celý incident bude mať pravdepodobne dohru na súde.

Mark Moody (40) telefonoval a fajčil na rímse, keď sa ho dvaja policajti opýtali, či sa pokúša skočiť, hoci bol iba približne 3,5 metra od zeme. Moody mal sarkasticky odpovedať, že keby chcel spáchať samovraždu, bolo by to pekne hlúpe miesto. "Ak by som skočil odtiaľto, vytkol by som si akurát tak členok," uviedol.

Dôstojníkom tvrdil, že sa mýlia, ale tí sa nenechali odradiť, kládli mu otázky, až kým nedorazila ambulancia a záchranné tímy. Rozhorčený Mark odmietol vpustiť políciu do bytu, boli tak nútení nájsť si vlastný spôsob, pomocou sily údajne vtrhli dovnútra, vytiahli ho z okna, hodili na zem a spútali.

Právnika potom previezli do psychiatrickej liečebne, kde si lekári uvedomili chybu a ospravedlnili sa mu. Moody políciu v New Yorku zažaloval a žiada odškodné 40 tisíc dolárov. "Nič som nerobil," povedal. "Možno by fajčenie cigariet malo byť trestné, ale momentálne nie je,"  dodal na záver. Informoval o tom britský denník The Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu