Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena sa obesila v obchode pred očami zákazníkov!

V takomto obchode spáchala žena samovraždu
V takomto obchode spáchala žena samovraždu

LONDÝN/BRATISLAVA - Žena v anglickom grófstve Kent sa obesila v obchode s potrebami pre domácnosť krátko po jeho otvorení. Po tom, ako objavili jej telo, museli zdesených kupujúcich odviesť preč. Informoval o tom denník Daily Mail.

Žena vo veku okolo 40 rokov sa obesila vo vonkajšej časti, kde sa predávali rastliny, drevo a záhradné vybavenie. Polícia a záchranári dorazili do obchodu o desiatej ráno minulý piatok. Oblasť uzavreli a ženu na mieste vyhlásili za mŕtvu.

Svedok Gavin Shepard (32) šiel kúpiť nejaké farby, keď uvidel niekoľkých pracovníkov ako upokojujú kolegyňu. "Všetci boli v šoku. Jednu zamestnankyňu utešovali ostatní, tak nebolo ťažké si domyslieť, že videla niečo traumatizujúce. Triasla sa a niektorí ďalší zamestnanci ju držali a hovorili jej, že všetko bude v poriadku," povedal. 

"Môžeme potvrdiť, že sme si vedomí incidentu v našom obchode. Je predmetom prebiehajúceho policajného vyšetrovania," uviedla hovorkyňa obchodu. 

Žena podľa nej nebola súčasťou personálu, ale zákazníčkou. Odmietla sa však vyjadriť k tomu, či si u nich žena niečo kúpila alebo či na obesenie použila nejakú vec z obchodu. Príčinu samovraždy denník neuvádza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu