Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ekologické auto kúpele - vo vodnej pare a s neuveriteľnou zľavou

Ekologické auto kúpele
Ekologické auto kúpele

Chcete dopriať vášmu autu luxusný a zaslúžený kúpeľ? Vyskúšajte kvalitné a ekologické čistenie interiéru v Autoekospa. Na ručné umytie jedného vozidla spotrebuje prvá ekologická autoumývareň maximálne 3 litre vody, ktorú technológia zmení na paru. Pri umývaní nie sú nepoužívané žiadne chemické prípravky. Vďaka novému spôsobu predaja služby prostredníctvom shopcity.sk máte teraz možnosť získať ekologické auto kúpele so 60 percentnou zľavou.

Ekologické auto kúpele – kvalitné a šetrné k životnému prostrediu
Autoekospa ako prvá spoločnosť na Slovensku vybudovala ekologickú ručnú autoumývareň, ktorej činnosť je založená na princípe umývania áut parou. Na umytie jedného vozidla sa spotrebuje maximálne 3 litre vody, ktorú technológia následne zmení na paru. Umývanie áut parou je novinkou vo svojej oblasti a získava si svoju popularitu vďaka svojmu ekologickému prístupu a efektívnosti. Pri umývaní nie sú nepoužívané žiadne chemické prípravky, z dôvodu šetrného prístupu životnému prostrediu. Výhodou je nielen čisté, ekologicky umyté vozidlo, ale aj profesionálne ošetrenie bez poškodenia a poškrabania laku, ku ktorému často krát dochádza pri automatických umývarkach využívajúcich kefy.

Ako získať ekologické auto kúpele s 60%-nou zľavou?
Vychytávku týždňa – ekologické auto kúpele - je možné získať jednoduchým spôsobom - stačí navštíviť stránku www.shopcity.sk, kliknúť na „kúpiť“ a zadať mailovú adresu. Peniaze sa odrátajú až po záväznom potvrdení objednávky v ďalšom kroku a výbere spôsobu platby. K zaplateniu dochádza vždy iba vtedy, ak je vychytávka aktívna – čiže sa dosiahol stanovený minimálny počet ľudí k aktivácii. V opačnom prípade zákazník neplatí nič. Šance na získanie atraktívnej zľavy sú väčšie, ak ponuku odporučíte známym a priateľom.

Ako využiť kúpenú službu či produkt?
Po aktivácií vychytávky dostanú zákazníci City kupón, ktorý ich oprávňuje k využitiu služby alebo zakúpeniu daného produktu. City kupón je potrebné vytlačiť, predložiť u obchodníka a následne si luxusnú službu užiť. Kupón na ekologické autokúpele je platný až do 31. januára 2011.

Ako funguje hromadné nakupovanie?
Shopcity.sk je interaktívna služba, ktorá na internete spája kúpyschopných zákazníkov a úspešné lokálne firmy. Na základe overených pravidiel čoraz obľúbenejšieho systému hromadného nakupovania Shopcity ponúka vopred stanovenému počtu záujemcov možnosť zakúpiť si kupón na zľavu  u vybraného obchodníka v časovom limite. Okrem Bratislavy Shopcity už čoskoro nájdete aj v ďalších ôsmich slovenských mestách, a to Trnava, Trenčín, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Poprad, Košice a Prešov.

Viac informácií o kolektívnom nakupovaní a aktuálnych vychytávkach nájdete na www.shopcity.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu