Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

EXKLUZÍVNE Premiéra nového singla skupiny Maduar - Dance & Kiss!

Nový singel Maduaru sa volá Dance & Kiss
Nový singel Maduaru sa volá Dance & Kiss

Skupina Maduar dokončila práce na druhom singli z pripravovaného nového albumu 2kX - tentoraz pod názvom Dance & Kiss. Strhujúca tanečná skladba nabitá energiou má už za sebou úspešnú premiéru v českých rádiách, na Slovensku ju ako prví môžete počuť na Topkách.

K novému singlu sa už rozbehli aj práce na novom klipe, natáčať sa bude tento štvrtok a piatok - 27.-28.5.2010 - v priestoroch hotela Majolika v Modre. Na otázku, prečo si Maduar vybral práve toto známe vinárske mestečko, nám odpovedal jeden z členov skupiny - Juraj Matyinko: "V Modre pôsobíme už takmer 10 rokov a dlhšiu dobu sme čakali na príležitosť niečo zrealizovať aj v tomto našom novom domove. Prvou lastovičkou bol minuloročný jesenný koncert počas vinobrania, ktorý dopadol veľmi dobre a teraz sa nám konečne podarilo produkčne zastrešiť všetko potrebné tak, aby sme tu mohli točiť aj náš už v poradí 18. videoklip. Pôvodne totiž realizácia mala prebehnúť v Brne, ale nakoniec sme sa to rozhodli presunúť do Modry. Dúfame, že aspoň trochu tým môžeme prispieť k propagácii tohto malebného kráľovského mesta, ktoré nám prirástlo k srdcu."

A o čom bude nový klip Maduaru? To nám už povie Laco Matyinko: "Zjednodušene by sa dalo povedať, že tento klip bude akýmsi posolstvom tanca a bozku. A nebude to zákonite len tanec v prevedení profesionálnych tanečníkov alebo naaranžované bozky modeliek. Skôr nám pôjde o prejavy prirodzeného pohybu a tiež o bozky v rôznych bežných podobách - okrem partnerského bozku aj bozk rodiča dieťaťu, kamarátsku pusu atď. V piatok budú dokonca vyčlenené 4 hodiny aj pre verejnosť, ktorá sa tak bude môcť priamo zúčastniť natáčania. Od 14:00 do 18:00 môže ktokoľvek z verejnosti predstúpiť na improvizovanú castingovú scénu a pripojiť svoj bozk alebo svoj tanec k posolstvu nášho klipu. Týmto srdečne pozývam všetkých tanečníkov alebo ľudí, ktorí majú radi tanec, ako aj všetky partnerské páry, či rodičov s deťmi, ktorí považujú bozk za jednu z najkrajších vecí na svete, aby sa v piatok poobede prišli pozrieť do priestorov Hotela Majolika a ukázali svoj Dance alebo poslali svoj Kiss celému česko - slovenskému publiku."

Fanúšikovia Maduaru sa teda majú na čo tešiť. Členovia skupiny nám ešte prezradili, že by s týmto klipom radi nadviazali na úspechy toho predošlého s názvom Saturday Party Time, ktorý sa objavil na viacerých prestížnych zahraničných videokompiláciách a bol promotovaný aj v USA. U nás ho mali diváci možnosť vidieť vo vysielaní hudobných TV kanálov. So singlom Saturday Party Time Maduar aktuálne úspešne boduje aj v susednom Česku - skladba dosiahla pozíciu no.1 v poslucháčskych hitparádach 5 rádií a už viac ako mesiac patrí medzi najhranejšie skladby českých a slovenských interpretov v Čechách, z toho 1 týždeň bola dokonca na 1. mieste a predbehla aj megahit Tiny a Rytmusa Príbeh.

Otázkou zostáva, kedy na tieto výsledky zareagujú aj slovenské rádiá - je zvláštne, že väčšina z nich doteraz singel Saturday Party Time do svojho vysielania nezaradila.

 

Maduar - Dance & Kiss

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu