Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Saturday Party Time od Maduaru predbehol v českom éteri aj Rytmusa a Tinu!

Maduar je v rebríčku hranosti na prvom mieste
Maduar je v rebríčku hranosti na prvom mieste

Skupina Maduar je aktuálne najhranejším slovenským interpretom v Českej republike a s novým singlom Saturday Party Time predstihla aj megahit Príbeh od Tiny a Rytmusa, ktorý v oficiálnej hitparáde hranosti českých a slovenských interpretov RADIO CZ 50 (zostavovanej každý týždeň českou IFPI) obsadil druhé miesto.

Na doplnenie uvádzame, že podľa rebríčka RADIO TOP 100, ktorý zahŕňa aj zahraničných umelcov, je Saturday Party Time 14. najhranejšou skladbou českého éteru.

Po svojom návrate na scénu sa tak Maduar svojim prvým novým singlom dostal v Čechách do Top 20-ky - lepšie umiestnenie zaznamenali v hranosti českých rádií len megahity Do it, Anjel a Hafanana.

Videoklip k Saturday Party Time sa zároveň stal najúspešnejším v doterajšej histórii skupiny - momentálne je zaradený do vysielania kanadskej stanice BPM:TV, promotovaný vo viacerých hudobných kanáloch v USA prostredníctvom americkej spoločnosti ISV a zaradený na prestížne výberovky pre video DJ-ov v EU (MixMash Dance March 2010) Taliansku (MixMash Dance Italy March 2010) a USA (Promo Only Club April 2010).

Prvý singel z pripravovaného nového albumu 2kX, tak otvára sľubné perspektívy pre ďalšie aktivity skupiny.

Už teraz pripravujú členovia Maduaru nový singel s názvom Dance & Kiss, ktorý uvedú na trh spolu s videoklipom o necelý mesiac. Zároveň sa pripravujú na turné po českých kluboch, kde predstavia svoj nový showprogram a v lete ich čakajú finálne práce na spomínanom novom albume 2kX, ktorého vydanie je naplánované na jeseň tohto roku.

 

Viac info tu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu