Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nový klip Maduaru už aj v Amerike a celej Európe!

Saturday Party Time od Maduaru sa distribuuje do takmer do celého sveta
Saturday Party Time od Maduaru sa distribuuje do takmer do celého sveta

Skupina Maduar len nedávno predstavila pre česko-slovenský trh svoj nový, odvážny videoklip ku skladbe Saturday Party Time a už sa môže tešiť z prvých úspechov v zahraničí!

Americká spoločnosť Import Sound and Vision si ho totiž vybrala pre svoj aktuálny promo balík, vďaka čomu bude klip Saturday Party Time promotovaný vo viacerých hudobných kanáloch vysielajúcich v káblových TV, obchodných centrách, nákupných strediskách, reštauráciach, kaviarniach a kluboch v USA.

Dobrá správa prišla Maduaru aj z Anglicka. Na marcové vydanie prestížnej videokompilácie distribuovanej video DJ-om v celej Európe zaradila Saturday Party Time londýnska spoločnosť MixMash.

"Máme obrovskú radosť, že sa nám vo veľmi krátkom čase podarilo s novým videoklipom posunúť do zahraničia. Zároveň nás teší, že spomedzi množstva materiálov, ktoré týmto spoločnostiam denne prichádzajú na stôl, bol vybratý práve ten náš. Dostať sa na medzinárodnom vydaní do jednej spoločnosti s interpretmi ako David Guetta, Pitbull, alebo Madonna považujeme za obrovskú česť a sme hrdí, že môžeme aspoň troškou prispieť k popularizácii našej krajiny vo svete" povedali na margo svojho úspechu bratia Matyinkovci.

Už sedemnásty videoklip skupiny maduar sa natáčal v decembri minulého roka v prostredí Termálnych kúpeľov Malé Bielice a partizánskeho klubu Infinity. Je v ňom zachytená party zábava v rôznych obmenách - pool party, súkromná party, či večerná disco party s účasťou verejnosti - to všetko doplnené o viaceré tanečné epizódy.

Saturday Party Time je prvým singlom pripravovaného albumu skupiny Maduar s názvom 2kX, ktorý sa veľmi dobre uviedol v českých i slovenských diskotékach a hlavne v českých rádiách (v piatich poslucháčskych hitparádach dosiahol pozíciu No.1).

Vydanie 8. albumu Maduaru je naplánované na jeseň tohto roku a okrem neho plánujú maduaristi v roku 2010 natočiť a vydať aj ďalšie 2 single s videoklipmi a tiež zrealizovať 3. ročník česko - slovenského turné po diskotékach. Počas uplynulých rokov navštívilo ich 50 koncertov až 25 000 ľudí, v tomto roku plánujú vystúpiť až v 48 kluboch Čiech a Slovenska.

 

 Videoklip Saturday Party Time:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu