Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nový videoklip Maduaru v USA a comeback v Česku!

Videoklip Saturday Party Time od Maduaru slávi úspechy aj v zahraničí
Videoklip Saturday Party Time od Maduaru slávi úspechy aj v zahraničí

Nový videoklip skupiny Maduar - Saturday Party Time sa objavil na aktuálnom výbere amerického Promo Only - Club Video April 2010 určeného pre video DJ-ov a diskotéky v USA!

Maduar sa tak dostal do veľmi dobrej spoločnosti mien ako D. Guetta, Tiesto, Dizzie Rascal a stal sa vôbec prvou skupinou zo Slovenska a Čiech, ktorá sa môže pochváliť týmto ojedinelým úspechom.

Po marcovom vydaní na londýnskom MixMash-i (výberovka pre video DJ-ov v Európe), sa videoklip Saturday Party Time stal najúspešnejším v doterajšej histórii skupiny.

Dobrá správa prišla Maduaru aj z Čiech, kde skupina chystá svoj comeback po 10 rokoch!! Aktivity spojené s comebackom (The best of album, 2 nové single s videoklipmi, nový album 2kX, Club Tour 2kX) mediálne podporuje sieť rádií Kiss a TV Óčko!!! 

Pri tejto príležitosti Maduar pripravil pre fanúšikov 90. rokov špeciálny bonus - limitovanú edíciu The best of - za špeciálnu cenu 199 Kč! (Obsahuje 15 najväčších hitov skupiny, bonusové materiály a 2 videoklipy).

Zároveň vyráža na špecializované turné po kluboch s názvom Club Tour 2kX, kde live odprezentuje staršie hity ako aj aktuálne novinky a všetky kluby zaradené do Tour kalendára získavajú špeciálny balík podpory!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu