Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Jarný budíček pre vaše telo

Kurzy Body&Mind ponúkajú hodiny zumby, power jogy, či pilates Zobraziť galériu (2)
Kurzy Body&Mind ponúkajú hodiny zumby, power jogy, či pilates

Zima je už dávno preč, ale vaše telo sa ešte stále nezobudilo? Je na čase prebrať ho!

A nielen telo. Prebrať zo zimnej letargie treba aj myseľ a najlepším prostriedkom na to je pohyb, ktorý vám dokáže znovu navrátiť energiu a sviežosť, nehovoriac o priaznvých zdravotných účinkoch. Ak vás už pri počutí tohto slova oblieva studený pot, nemajte obavy. Máme pre vás niečo, pri čom nemusíte krvopotne skákať, namáhavo posilňovať či nekonečne behať.

Cvičenie Body&Mind je novinkou medzi pohybovými aktivitami a ako už samotný názov napovedá, snaží sa zosúladiť telo a myseľ. Pozostáva z prvkov jogy, tai-chi a pilatesu, ale aj z niekoľkých tanečných štýlov. Po hodine cvičenia budete mať úžasne natiahnuté celé telo a cítiť budete aj také svaly, o ktorých ste netušili, že existujú. Okrem toho si zlepšíte fyzickú aj psychickú rovnováhu, držanie tela a koncentráciu. Záverečné minúty strávite v relaxácii a meditácii, aby sa myseľ a svaly utíšili.

Body&Mind je cvičenie vhodné pre všetkých, od začiatočníkov až po mierne pokročilých. V tanečnom štúdiu ŠancaTanca ho precvičuje exotická lektorka Manj Carthigaser, aj vďaka ktorej sa budete na každú hodinu tešiť. Napokon, príďte sa pozrieť a zistíte, či vás môže cvičenie obohatiť.

Okrem kurzu Body&Mind ponúka ŠancaTanca v novom jarnom semestri aj mnohé iné, ako napríklad klasický Pilates, temperamentnú Zumbu, relaxačnú Hatha Yogu, Power Yogu pre náročnejších, osvedčené Fitlopty či tanečné kurzy všetkých druhov, od brušných, cez moderné až po latino. A na svoje si prídu aj vaše deti.

 

Viac info na www.sancatanca.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu