Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Koho môžete v Pretekoch kačíc podporiť? (3. časť)

Materské centrum Muška
Materské centrum Muška

Predstavujeme Vám ďalšie tri zo skupiny siedmich organizácií, ktoré môžete svojou symbolickou adopciou podporiť. Výber je na vás – každá kačka pomôže uskutočniť ďalšie skvelé a zmysluplné aktivity a projekty.

5. Slovenský skauting je organizácia, kde si mladí ľudia plnia svoje sny, učia sa nové a zaujímavé veci a nachádzajú si tu skvelých priateľov. Patrí medzi najväčšie a najaktívnejšie organizácie pre deti a mládež u nás. Ročne uskutoční vyše 2 000 akcií a táborov pre 50 tisíc záujemcov a viac ako 100 kurzov a tréningov pre 2 000 dospievajúcich i dospelých dobrovoľníkov. Tí sa starajú o výchovu, neformálne vzdelávanie a zmysluplné využitie voľného času detí a mladých ľudí. Prostredníctvom skautingu objavujú, čo môžu v živote dokázať, realizujú sa a zlepšujú v tom, v čom chcú byť dobrí.

6. Únia materských centier je organizácia, ktorej poslaním je dosiahnuť úctu a uznanie materstva v spoločnosti a spoluvytvárať podporujúce podmienky pre materstvo v najvyššom záujme dieťaťa, matky a rodiny. Únia je mimovládna nezisková organizácia, ktorá združuje materské centrá po celom Slovensku (v súčasnosti je ich 68). Šíri koncept materského centra, inšpiruje a podporuje vznik nových materských centier ako priestoru, v ktorom môžu mamy aj so svojimi malými deťmi zmysluplne prežívať obdobie, kedy sa plne venujú rodine - rozvíjať sa, vzdelávať, pracovať na sebe a nachádzať vľúdnu podporu vo svojej novej životnej situácii.

7. Voices je organizácia, ktorá podporuje aktívnych, tvorivých a otvorených ľudí a neziskové organizácie najmä produkciou autentických krátkych videí a vzdelávacími aktivitami. Na multižánrových podujatiach Voices Live spája premietanie filmov, akustické koncerty a rozhovory s hosťami s ďalšími netradičnými zážitkami.

Ďakujeme za všetkých!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu