Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Vaša kačica podporí zmysluplné veci

Preteky kačíc
Preteky kačíc

V Pretekoch kačíc nejde však iba o zábavu. Majiteľov všetkých súťažiacich kačíc bude spájať skutočnosť, že svojou symbolickou kúpou kačice za 3 € prispejú a podporia niektorú zo 7 neziskových organizácií.

Každý si môže vybrať tú, ktorá je mu blízka: Lepší svet pre znevýhodnených, MačkySOS, Petržalské ihriská, Slovenský skauting, Únia Materských Centier, Voices alebo Komunitná nadácia Bratislava.

Výťažok z podujatia bude použitý na podporu aktivít, ktorým sa tieto organizácie venujú (chránená dielňa pre mentálne postihnutých; pomoc pouličným mačkám; revitalizácie detských ihrísk; akcie a tábory pre zmysluplné využitie voľného času; vzdelávanie a rozvíjanie mám na materských dovolenkách alebo aktivity pre podporu tvorivých ľudí pri produkcií videí o zaujímavých témach).

Radi Vám ich postupne predstavíme a vy sa už sami rozhodnite, komu svoj dar za kačicu venujete. Ešte stále tak môžete urobiť priamo na www.pretekykacic.sk alebo v deň podujatia od 12.00 do 14.00 hod v Areáli Divoká voda v Bratislave – Čunove.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu