Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Príď a poskladaj si svoju kačicu!

Príď a poskladaj si svoju kačicu!
Príď a poskladaj si svoju kačicu!

Preteky kačíc 2009 sa blížia a my pripravujeme posledné detaily. Symbolickou kúpou kačice pomôžete a ak na samotné preteky zájdete, môžete vidieť všetky kačice aj priamo v akcii na kanáli. Kačice už trénujú a chystajú sa na náročnú trať na divokej vode. Ale čo tak vyskúšať si aj vlastnú obratnosť a zručnosť?

Ak máte chuť, príďte dnes alebo zajtra do nákupného centra Aupark pri Sade Janka Kráľa. Stretnete nás tam na prízemí v tvorivých dielňach DaVinci pre malých aj veľkých, kde si budete môcť okrem iných pekných vecí poskladať origami – kačicu.

Áno, týmto starým japonským umením je možné z kúska papiera vyčarovať takmer všetko. Výraz „origami“ znamená v japončine doslovne „skladanie papiera“ (oru – skladať a kami – papier). Najstaršie zmienky o origami v krajine vychádzajúceho Slnka pochádzajú už z 9. storočia. Dodnes sa považuje za vážne umenie a najväčší majstri sú vysoko uznávaní.

Radi sa s vami – deťmi a dospelými - stretneme v tvorivej dielni medzi 16. hod. a 19. hod. Prísť môžete aj v piatok, budeme tam od 14. – 17. hod. A vonku pri detskom ihrisku sa budete môcť na Preteky kačíc aj priamo registrovať. V modrom stánku s kačicami :o)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu