Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rodina sa ubytovala v odľahlom penzióne, keď uvideli maľbu na stene, zamrazilo ich: Tá podoba... Desivé!

(Zdroj: X/JennieStevenson)

ŠVÉDSKO – Zábavný výlet sa čoskoro zmenil na hrôzostrašný zážitok. Rodina zostala na noc v odľahlom penzióne, aby si po ceste domov z lyžiarskej dovolenky oddýchli. V jednej z miestností však našli čudnú maľbu, ktorá ich mimoriadne znepokojila.

Rodina, ktorá sa presťahovala do Švédska z Veľkej Británie pred tromi rokmi, bola v apríli 2023 na ceste domov z lyžiarskej dovolenky a potrebovala si trochu oddýchnuť. Mama Jennie Stevensonová vysvetlila, že strávili noc na odľahlom pozemku v penzióne. Keď sa chceli spoločne navečerať v jedálni, všimli si niečo, čo ich poriadne znepokojilo. „Moja dcéra povedala: ‚Mami, na stene je obraz Barneyho‘,“ spomenula Jennie, píše denník Mirror. Keď sa matka troch detí pozrela bližšie, našla obraz, ktorý zachytával osobu vyzerajúcu takmer rovnako ako jej sedemročný syn. Niet divu, že rodinu to poriadne vystrašilo.

Umelecké dielo nazvané „Kvety na lúke“ od švédskeho maliara Carla Larssona zachytáva malé dievčatko, ktoré sa však až na svoje dlhé vlasy nápadne podobá na Barneyho. Na obraze má nasadený klobúk a je obklopené kvetmi. Ako sa neskôr ukázalo, Barneymu to celé prišlo vtipné a vôbec ho to nevystrašilo. Rodičia však penzión opísali ako staromódnu nehnuteľnosť s vŕzgajúcimi podlahami. „V jednom bode som sa zobudila na strašný papierový zvuk, akoby niekto pretáčal stránky knihy, ale všetci sme prežili,“ uviedla Jennie.

Po návrate domov Jennie na sociálnej sieti X publikovala záber obrazu a dodala: „Práve sme prišli do nášho odľahlého vidieckeho penziónu, aby sme našli obraz nášho najmladšieho dieťaťa znázorneného ako malé dievčatko. Neexistuje na to absolútne žiadny desivý precedens, takže je to pravdepodobne v poriadku.“ Ostatní používatelia sociálnej siete však boli podozrievaví. Jedna osoba špekulovala, že hluk, ktorý Jennie v noci počula, mohlo vydávať dieťa snažiace sa uniknúť z obrazu. „Nie sú nablízku nejaké čarodejnice?“ spýtal sa druhý komentujúci. Jennie odpovedala: „Na Veľkú noc vo Švédku všetky čarodejnice odlietajú na Modrú horu, takže predpokladám, že áno.“

Viac o téme: PenziónObraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu