Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Elon Musk šokoval svojím vyhlásením: Spával na podlahe v továrni! Dôvod vás určite prekvapí

Elon Musk
Elon Musk (Zdroj: SITA/AP Photo/Chris Carlson, File)

KALIFORNIA - Na sociálnych sieťach sa šíri staré video, na ktorom Elon Musk hovorí o svojich spánkových návykoch. Zároveň prezradil, že jeho hlavným bydliskom nebol takmer tri roky žiadny z jeho príbytkov, ale továrne Tesly v Nevdade a Fremonte. Dôvod mnohých zarazí.

Používateľ sociálnej siete X zdieľal video z rozhovoru s Elonom Muskom. „Dôvod, prečo som spal na podlahe, nebol ten, že by som nemohol zostať v hoteli. Bolo to preto, lebo som chcel, aby moje podmienky boli horšie ako podmienky kohokoľvek iného v spoločnosti. Vždy, keď oni pociťovali bolesť, ja som chcel, aby tá moja bola horšia,“ uvádza sa v popise videa. Musk povedal, že v továrňach spával na gauči, ale neskôr sa presunul na podlahu pod svojím stolom, aby ho videl jeho tím počas práce. Doplnil, že to bolo nepohodlné a cítil zápach kovového prachu.

Prezradil však, že išlo o gesto smerom k zamestnancom, ktorým dával najavo, že ako šéf je s nimi a netúži radšej „popíjať Mai Tai na nejakom ostrove.“ Video nazbieralo viac ako 542 000 pozretí. V sekcii komentárov používatelia ocenili Muska za jeho oddanosť práci. „Elon je trochu bizarný, ale práve preto je taký úspešný. Nudní ľudia radšej hľadajú istotu a pohodlie,“ napísal jeden z nich. „Najlepší lídri vedia, ako dať svojim tímom najavo, že 1) urobia všetko, čo je potrebné, 2) budú sa s nimi držať pri zemi a 3) budú im kryť chrbát aj pri najväčších výzvach,“ vyjadril sa ďalší.

„Extrémna oddanosť Elona Muska jeho práci sa prejavuje v jeho ochote znášať nepríjemné okolnosti, aby sa posunul ďalej,“ pripísal tretí. Jeho citát podľa iného komentujúceho poukazuje na spôsob myslenia, ktorý sa vyznačuje extrémnou oddanosťou a vytrvalosťou. „Je to silný dôkaz jeho odhodlania a oddanosti svojim cieľom, aj keď to znamená znášať nepohodlie, aby sa posunul ďalej,“ napísal komentujúci. Iný sa domnieva, že to bola obeta a Elon je skvelý vodca.

Viac o téme: LíderSpánokTeslaElon Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu