Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dievčina si objednala šaty z obľúbeného obchodu: Keď ju v nich uvidíte, vyprsknete do smiechu! Vyzeráš ako stredoveká...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Žena zostala bez slov po tom, ako si objednala šaty z obchodu Zara, ktoré z nej urobili stredovekú sedliačku. Nešťastný kúsok ukázala vo videu na TikToku a mnohí ocenili jej zmysel pre humor. Iní zas nechápu, ako mohla čakať, keď ani na modelke to nevyzerá dobre.

Dievčina menom Mel vyvolala na sociálnych sieťach veľký rozruch, keď ukázala šaty, ktoré si objednala zo Zary. Vo videu zdieľala fotografiu, na ktorej pózuje krátkovlasá modelka a má na sebe šaty krémovej farby s pruhovaným vzorom a červeným lemovaním. Keď však Mel vzrušene otvorila svoj balík, zistila, že šaty nie sú také, aké si predstavovala. Vraj v nich vyzerá ako stredoveká sedliačka. Všetko doplnila šatkou a do ruky chytila starodávne vyzerajúci svietnik, čím ešte viac podčiarkla svoj bizarný vzhľad.

@mel.is.s Serving recovering from bunonic plague 🙆🏽‍♀️ #zara #whatiorderedversuswhatigot ♬ original sound - Afro Spectrum

Video pobavilo tisíce užívateľov. Mnohí ocenili najmä ženin zmysel pre humor. Niektorí jej zas navrhli, aby si šaty nechala, ale pridala korzet, čo im dodá lichotivejší vzhľad. Iní len skonštatovali, že šaty vôbec nevyzerajú dobre, dokonca ani na modelke. "Aj na nej to vyzerá ako stredoveká nočná košeľa," napísal jeden komentujúci.

Viac o téme: OblečenieŠaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu