Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž objavil v podlahe svojho domu záhadnú dieru: Pozrite, čo z nej vykúkalo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TikTok/ozarkbob)

LAFAYETTVILLE - Človek nikdy nevie, čo sa môže skrývať pod jeho domom. Istý muž nedávno zmiatol internet po zdieľaní videa tajomného tvora, ktorý strkal nos cez dieru v podlahových doskách. Ľudia sa zúfalo snažia identifikovať záhadné stvorenie.

Hudobný riaditeľ rozhlasovej stanice KUAF Radio Robert Bishop na TikToku zverejnil video, ktoré doposiaľ zaznamenalo milióny zhliadnutí. Zachytáva dieru, ktorú odhalil v podlahe svojho domu v Lafayetteville v New Yorku. Vykúka z nej neznáme stvorenie. 

@ozarkbob Part 2: Getting really nosey about our bedroom #critter #groundhog #fyp #racoons ♬ original sound - Robert

Bishop je vášnivý nadšenec divokej zveri a často zdieľa videá zvierat, ktoré navštevujú jeho dom, vrátane vačice či netopierov. Nepodarilo sa mu však rozlúštiť identitu svojho posledného návštevníka. "Nemáme potuchy, odkiaľ sa tá diera vzala. Nepamätám si, že by tam bola, keď sme sa prisťahovali, pretože by som si to určite všimol," povedal pre spravodajský portál News 5, informuje denník New York Post

Na záberoch je možné vidieť podzemného návštevníka, ako zvedavo vykúka z diery. „Čo je to za nos?“ spýtal sa Bishop vo videu. Robert vyzval verejnosť, aby mu pomohla pri identifikácii zvieraťa. "Myslím, že je to jazvec," uviedol jeden z komentujúcich. "To je medveď," napísal druhý. Neskôr sa ukázalo, že v skutočnosti išlo o medvedíka čistotného. Ako vidno v nasledujúcom videu, v noci vyšiel zo svojho úkrytu, pred ktorý Bishop položil misku s ovocím.

@ozarkbob New Neighbor Part 3: We set up a camera under our porch and got some eyes on the little guy! Gonna leave the camera up to see what else passes thru. #racoon #racoonsoftiktok #crittertok #fyp ♬ original sound - Robert
Viac o téme: Medvedík čistotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu