Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Myš šokovala celý internet: Pozrite, čo v noci pravidelne robí v dôchodcovej kôlni

(Zdroj: Youtube/Guardian News)

WALES - Usilovná myš sa stará o to, aby bol pracovný stôl jej majiteľa dokonale uprataný a zorganizovaný. Aj keď to môže znieť bizarne, senior zo Škótska svojho nečakaného pomocníka nakrútil na video. To, čo videl, ho veľmi prekvapilo.

Poštár na dôchodku Rodney Holbrook (75) z Walesu si všimol, že niektoré veci v jeho kôlni zo dňa na deň menia polohu. Na jeho pracovnom stole vraj už dva mesiace robí poriadok myš. "Najprv som si všimol, že jedlo, ktoré som vykladal pre vtáky, skončilo v starých topánkach, ktoré som skladoval v kôlni," povedal podľa BBC

Holbrook sa teda rozhodol umiestniť kameru do vonkajšieho prístrešku kôlne, aby zistil, čo sa deje v jeho neprítomnosti. Šokovalo ho, keď videl, ako myš upratuje jeho pracovný stôl s náradím. Zbierala z neho štipce na bielizeň, skrutkovače, podnosy na kvetináče, zátky a ďalšie veci a dávala ich do škatule. "Nemohol som tomu uveriť, keď som videl, že myš robí poriadok," pokračuje senior. 

Po tomto zistení sa Rodney už nebude obťažovať upratovať kôlňu, pretože vie, že myš to urobí za neho. "Viem, že sa o to postará," dodal. Myš sa údajne v kôlni objavuje takmer každú noc. Keďže Holbrook v súčasnosti pracuje na vlastnom projekte, oceňuje, že sa nemusí starať o poriadok. 

Viac o téme: MyšUpratovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu