Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Muž kúpil dcére na Vianoce bábiku, to, čo mu prišlo, ho vydesilo: Okamžite by ste bežali po krucifix!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Internet sa hemží bizarnými príspevkami, na ktorých používatelia sociálnych sietí zverejňujú zábery nevydarených vianočných darčekov objednaných cez internet. Svoju skúsenosť zdokumentoval aj Steve, ktorý zostal poriadne zaskočený, keď mu dorazila bábika pre dcéru.

Istý Steve sa podelil so svojou skúsenosťou s nákupom cez internete. Pre svoju desaťročnú dcéru totiž objednal bábiku Annabelle, ktorá vyzerá ako roztomilé batoľa. Stevovi však doručili jej menovkyňu Annabelle známu z hororu o manželskom páre, ktorý napadne satanistický kult a pomocou posadnutých bábik im znepríjemňuje život.

Našťastie, otec sa na to pozrel s nadhľadom a nakrútil video, ktoré získalo viac ako 20 000 lajkov. „Takže, objednali sme malú Annabelle pre moju desaťročnú dcéru na Vianoce a dnes prišla,“ vysvetlil a otočil kameru, aby všetkým ukázal hororovú bábiku. „To sme si neobjednali.“ Nebol jediný, kto sa na nevydarenom darčeku zasmial a ľudia sa predbiehali vo vtipných komentároch.

Jeden z používateľov uviedol: „Santovi škriatkovia sa naozaj pomýlili.“ Druhý dodal: „Objednal si BABY Annabelle a máš to. Ja by som sa rozplakal.“ Istá mamička napísala, že jej desaťročné dieťa miluje hororové bábiky viac ako tie bežné. „Moje dievčatko práve dovŕšilo desať rokov a presne túto istú bábiku má odvtedy, ako mala osem. Vždy nenávidela detské bábiky.“  

Viac o téme: BábikaDcéraDarčekAnabelle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu