Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Siedmaci prezradili, čo by kúpili tridsiatnikom na Vianoce: Z ich nápadov pôjdete do kolien

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KALIFORNIA - Učiteľ sa podelil o zábavné tipy na darčeky, ktoré jeho žiaci siedmej triedy ponúkali tridsiatnikom. Kým niektorí navrhovali sviečku, iní poradili bedrové implantáty. Niektorí komentujúci pri pohľade na zoznam priznali, že majú strach z toho, čo by školáci podarovali päťdesiatnikom.

Shane Frakes je pedagóg z Kalifornie, ktorý zdieľa komediálne príbehy zo svojej triedy na TikToku. Najnovšie zverejnil video, v ktorom ukázal, čo si jeho žiaci myslia, že chcú tridsiatnici na Vianoce. "Spýtal som sa svojich žiakov: ‚Čo kúpite niekomu, kto má tridsať rokov, na Vianoce?‘" Potom ukázal sériu lístkov, na ktorých boli jednotlivé tipy. 

Na prvom boli uvedené odmerky, medzi ďalšie návrhy patrili dekorácie s nápisom "Požehnaj tento dom", tvrdé cukríky či Bingo karty. Podľa siedmakov by tridsiatnici mali dostať aj darčekovú poukážku do amerického reťazca pekární a kaviarní Panera, pretože milujú polievku a sviečky. Ďalší by starších dospelých obdarovali hrnčekom s nápisom: "Nehovor so mnou, kým si nevypijem kávu." 

Je zrejmé, že školáci považujú tridsaťročných ľudí za veľmi starých, pretože im tiež odporúčali kúpiť vyhrievanú prikrývku na boľavé svaly. Ďalší žiak uviedol, že tridsiatnici potrebujú víno a bedrové implantáty. Iní sa pridali s krémom proti vráskam či vysávačom. Jeden chlapec to posunul na ďalšiu úroveň tým, že navrhol, že tridsiatnici by mali dostať právnika pre rozvodového advokáta.

Siedmaci prezradili, čo by
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mileniáli zaplavili sekciu komentárov a vyjadrili zdesenie z toho, čo si o nich myslí mladšia generácia. "Brutálne. Bojím sa toho, čo odporučia ľuďom nad 50 rokov. Hrob?" uviedol jeden užívateľ. Iní ľudia však tvrdili, že žiaci neboli ďaleko od pravdy. "Mýlia sa? Pretože ja naozaj milujem polievky a sviečky. Mám 36 rokov," priznala komentujúca. "Vyhrievaná deka je výhra, pretože ma bolia svaly," pridal sa niekto ďalší. 

Viac o téme: UčiteľŽiaciVianoceDarčekŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu