Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zdravotníčka šokovala vianočnou odmenou, ktorú dostala od šéfa: TOTO by ste určite dostať nechceli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Vo všeobecnosti sa od zamestnávateľov očakáva, že svojim oddaným zamestnancom prejavia svoje uznanie a poďakovanie či už vo forme vianočného večierka alebo prémií. Vedúci tím v jednej nemocnici sa však rozhodol pre iný darček. Problém je, že by nepotešil snáď nikoho.

Užívateľka sociálnej siete X a pracovníčka v nemenovanej nemocnici Amanda nedávno prezradila, čo im vedenie darovalo na Vianoce. Žiadnych prémií či hodnotných darčekov sa nedočkali, práve naopak. "V mojej práci nám ako vianočný bonus dali zemiaky. Doslova som ako bonus dostala nemocničný zemiak," uviedla v príspevku.

Ako dôkaz zverejnila fotografiu zemiaku so syrom a smotanou v alobale. "Tiež povedali, že má hodnotu 15 dolárov, takže bude zdanený v našom ďalšom šeku. Potrebuje niekto asistentku, aby som mohla hneď skončiť?" dodala nešťastná zdravotníčka. 

Jej príspevok rýchlo prilákal pozornosť ostatných užívateľov, ktorí tomu jednoducho nedokázali uveriť. "Cena surovín na výrobu tohto zemiaku je približne tri doláre. Akoby to nebolo dosť zlé, pravdepodobne profitujú z vás a všetkých ostatných," uviedol jeden z komentujúcich. Amanda na obranu svojich nadriadených uviedla, že tento skromný príkrm bol vylepšením daru z predchádzajúceho roka. Tým bol polhodinový videokonferenčný hovor s vedením. 

Viac o téme: NemocnicaZemiakZdravotníčkaVianoceDarček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu