Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dievčina s hrôzou zistila, že v jej vianočnom stromčeku je votrelec: Toto by ste v ňom nájsť nechceli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KALIFORNIA - Mnohí v tomto období už začínajú zdobiť vianočné stromčeky. Niekedy sa na nich ale objaví viac, ako by si ľudia želali. Príkladom je istá žena, ktorá zostala v šoku, keď na svojom stromčeku našla ďalšiu, nečakanú ozdobu - živé zviera skrývajúce sa medzi konármi.

Tiktokerka Brett z Kalifornie zdieľala video svojho nezvyčajného objavu - vačice na vianočnom stromčeku. Ukrývala sa medzi ozdobami a pozlátkami. "Práve teraz som doslova vydesená. Nemám potuchy, ako sa táto vačica dostala do môjho domu a na môj strom a snažím sa ju dostať von, ale nedovolí mi to a ja jednoducho neviem, čo mám robiť," uviedla s tým, že vchodové dvere nenecháva nikdy otvorené.

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound - Brett

Vo videu je vidieť vačicu, ako pokojne sedí hlboko vo vnútri vianočného stromčeka a pozerá sa na ženu. Zábery sa rýchlo stali virálnymi a získali milióny zhliadnutí. "Dievča, zbalil by som si kufor a nechal by som jej strom a dom," zavtipkoval jeden užívateľ. "Santa ti dal predčasný darček," poznamenal iný komentujúci.

V následnom videu Brett zdieľala detailný záber vačice a povedala: "Ahoj, malý kamarát. Ako si sa dostal do môjho domu a na môj strom bez toho, aby som si to všimla? Si naozaj roztomilý, ale neviem, čo mám robiť." Neskôr doplnila, že vačicu objavila po tom, ako počula kýchnutie. Schmatla gumené rukavice a snažila sa zviera zo stromčeka odstrániť, no neúspešne. "Ako o život sa držala stromčeka a bez ohľadu na to, ako veľmi som sa ju snažila ťahať, nezliezla." 

@brettbratt359 Here is the much requested part two story time on the Christmas tree possum. #opossum #christmas #part2 ♬ original sound - Brett

Vyhnanie vačice zo stromu trvalo asi desať minút. Niekoľkokrát utiekla zo stromu, aby sa skryla pod gaučom, kde sa ju žene konečne podarilo chytiť. Skúšala kontaktovať organizáciu na ochranu zvierat Animal Control, no nikto neprišiel, tak nechala vačicu vonku. "Ako milovníčka zvierat s tromi psami, dvoma hadmi, agamou a mačkou by som si ju asi nechala, keby tak hrozne nesmrdela," dodala Američanka. 

Viac o téme: Vianočný stromčekVačicaVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu