Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žena zanechala čašníčke štipľavý odkaz: Kvôli tomu, čo robila s jej manželom! Ľudia to ale vidia inak

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FLORIDA - Dvojica zašla do reštaurácie, ktorá sa nachádza na juhu Spojených štátov. Žene sa však nepáčil prístup čašníčky k jej manželovi, a tak jej na účtenke namiesto prepitného zanechala nepríjemný odkaz. Ľudia však tvrdia, že servírky v tejto oblasti sa takto správajú bežne.

Žena zdieľala na Reddite záber účtenky, ktorá na prvý pohľad pôsobí úplne normálne. Je na ňom vidieť sumu, ktorú musel pár zaplatiť, ale keď sa pozriete bližšie, čoskoro pochopíte, kde je problém. Namiesto prepitného totiž žena adresovala čašníčke štipľavú poznámku: "Nevolaj môjho manžela miláčik." Zákazníčka bola presvedčená o tom, že pracovníčka reštaurácie s jej mužom flirtovala, no ako podotkli komentujúci, nebolo to tak.

Viacerí poznamenali, že servírka bola jednoducho milá a predvádzala pohostinnosť, ktorá je pre juh USA typická. "Žijem v Texase. Bolo by divné, keby ťa čašníčka nenazvala miláčik alebo zlatko," uviedol jeden z komentujúcich. "Všetci sa radšej pripravte na sladký čaj a južanskú pohostinnosť! Užite si svoju prvú návštevu juhu," napísal ďalší.

Iní si zas myslia, že dotyčná žena pravdepodobne vôbec nemala v úmysle dať tringelt. "Myslím si, že táto osoba nikdy nemala v úmysle dať prepitné a hľadala akúkoľvek výhovorku," píše sa v jednom komentári. Väčšina sa zhodla na tom, že žiarlivosť zákazníčky nebola na mieste a príjemné správanie jednoducho patrí k profesiám, v ktorých zamestnanci prichádzajú do kontaktu s ľuďmi.

Viac o téme: ReštauráciaČašníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu