Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Manželia pri pohľade na účet ostali v šoku: Toto im odkázala čašníčka! Pravde potom nechceli uveriť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OREGON - Dvojica z amerického Oregonu si všimla šokujúcu položku na účte za večeru, čo spôsobilo rozruch na internete. Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide len o nepeknú poznámku zo strany čašníčky, v skutočnosti však išlo o názov položky v menu.

Poplatok vo výške 15 dolárov (necelých 14 eur) naúčtovala servírka menom Katie zákazníkovi za to, že je údajne "kretén". O záber sa podelil ešte v marci tohto roku na Reddite. "Môj účet za večeru mal pre mňa správu," okomentoval ho. 

K incidentu došlo v reštaurácii Westgate Bourbon Bar and Taphouse v meste Beavertone. Ako sa ale neskôr ukázalo, celé to bolo úplne inak. "Moja žena a ja sme išli do reštaurácie na jej narodeniny a obaja sme si dali koktaily. Úplne som zabudol názov drinku, keď mi prišiel účet, ale jeho názov bol ‚Ste kretén, pán Burton‘," uviedol ďalej neznámy muž s tým, že ho to veľmi prekvapilo. Išlo o kokteil pozostávajúci z ginu, portského, limetkovej šťavy, medu, broskyňových bitterov a vaječného bielka, uvádza reštaurácia. 

Mnohých tiež zaujímalo, čo obsahovalo prvé jedlo na účte, za ktoré manželia zaplatili 18 dolárov. Dôvodom bol jeho vtipný názov. V skutočnosti ide o sendvič z vyprážaných kuracích pŕs so syrom Havarti, šalátom, paradajkami, bazalkou a horčicou aioli na grilovanej žemli ciabatta. 

Viac o téme: Reštauráciaúčet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu