Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Strašná smrť dievčatka (†3): Spalo, keď mu do postele vliezol... Na ten pohľad mama nikdy nezabudne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CAMPO GRANDE - V brazílskom štáte Mato Grosso do Sul došlo k obrovskej tragédii. Trojročné dievčatko tam zomrelo po tom, ako ho uštipol škorpión, ktorý mu vliezol do postele. Nepomohla ani rýchla pomoc a podanie protijedu.

Maria Fernanda Brito da Silvová spala, keď jej pod pyžamo vliezol škorpión a uštipol ju. Prebudila sa na silnú bolesť a začala kričať. Keď k nej pribehla matka Vanessa Ramirez da Silvová (27) a videla, čo sa stalo, snažila sa škorpióna odohnať. Dievčatko bolo prevezené do nemocnice na jednotku intezívnej starostlivosti, kde mu bol podaný protijed. Bohužiaľ ale napriek tomu po pár dňoch ťažkého boja utrpelo zástavu srdca a zomrelo. 

 

Nota de pesar É com imensurável tristeza e pesar que a Prefeitura de Ribas do Rio Pardo, por meio da Secretaria...

Posted by Alvorada Informa on Sunday, October 1, 2023

Fernandina matka Vanessa Ramirez da Silvová (27) s veľkým smútkom pre denník Primeira Pagina opísala nešťastnú udalosť. "Ten pohľad ostane v mojej mysli do konca života. Sedela na posteli, otočila sa a ja som videla, ako škorpión trčí z jej chrbta. Bol to naozaj veľký škorpión." Za malou Fernandou smúti celá rodina vrátane jej starej mamy Cleide Cristiny. "Tá bolesť je nekonečná a neopísateľná," uviedla. 

Strašná smrť dievčatka (†3):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa údajov tamojších zdravotníckych úradov bolo v štáte Mato Grosso do Sul tento rok zaznamenaných vyše 300 prípadov súvisiacich s uštipnutím škorpióna. V auguste zomrel päťročný chlapec v obci Ribas do Rio Pardo po tom, ako ho uštipol škorpión ukrytý v jeho topánke. 

Viac o téme: TragédiaŠkorpiónBrazíliaMaria Fernanda Brito da Silva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu