Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Matka nakrúcala synovu romantickú žiadosť o ruku na mobil: Ale čo sa stalo pár sekúnd predtým!

(Zdroj: TikTok/jenniferaraujo737)

RÍM - Matka nahrávala výnimočnú chvíľu, kedy jej syn žiadal o ruku svoju priateľku. Počas dojímavého momentu však nastalo niečo, čo nikto z nich nečakal. Žena totiž omylom zapla prednú kameru, a tak namiesto zásnub nakrúcala samu seba.

Video zverejnené na TikToku sa začína tým, ako si mladík kľakne na jedno koleno, aby požiadal svoju priateľku o ruku na krásnom Námestí svätého Petra. Tesne predtým, ako jej daruje zásnubný prsteň, však matka zapla prednú kameru. Užívatelia tak z romantickej chvíle nevidia nič. Matka, nervózne sa usmievajúca, sa na pár sekúnd pozrie do kamery a zrazu si uvedomí, čo sa stalo.

@_jennyy4 she was trying her best!!🫶🏽😭 #engagement #proposal ♬ original sound - EX7STENCE™

Ľudí zábery pobavili, ale aj nahnevali. "Prosím, prosím, prosím, povedzte mi, že niekto iný nakrúcal ďalšie video," uviedol jeden z komentujúcich."Viem, že za to nemôže, ale toto ma tak naštvalo," napísal ďalší. Iní podotkli, že na ženinej tvári bolo vidno zúfalstvo, keď si uvedomila svoju chybu.

Mnohí sa pýtali, či ešte niekto iný nakrúcal zásnuby. Mužova priateľka, teraz už snúbenica, v samostatnom videu prezradila, že ďalšie video spravil jej otec. Tomu sa to, našťastie, podarilo lepšie. Na druhých záberoch vidno, ako si syn kľakne na koleno a otvorí krabičku s prsteňom pred očami svojej polovičky. Tá neveriacky dáva ruky na ústa a kývne hlavou na znak súhlasu. Dvojica sa následne objíme a pobozká.

Divákov veľmi potešilo, že existuje aj video celých zásnub. „Fíha, vďakabohu! Myslela som si, že sa spomienka na túto udalosť navždy stratí,“ komentovala video jedna z diváčok. Iní vyzdvihli rolu ženinho otca, ktorú v celých zásnubách zohral a podotkli, že nebyť jeho, pár by pravdepodobne na zásnuby nemal žiadnu spomienku.

Viac o téme: ZásnubyTrapasŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu