Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čarodejnica (33) uvrhla kúzlo na penis kamarátkinho expriateľa: Pozrite, čo to s ním spravilo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ABERDEEN - Žena prezradila, že už odmalička praktizuje čarodejníctvo. Vďaka kúzlam vraj dokáže ušetriť tisíce eur za veľmi krátky čas. Okrem toho zasiahla do mužstva bývalého priateľa svojej kamarátky. Uvrhla naňho kúzlo, kvôli ktorému nedokázal dosiahnuť erekciu.

Tridsaťtriročná Alexa Thompsonová zo škótskeho Aberdeenu praktizuje čarodejníctvo celý svoj život, keďže vyrastala v pohanskej domácnosti. Pre výstredný pôvod bola šikanovaná. Teraz však svoje magické znalosti naplno využíva v bežnom živote. Okrem kúziel na šetrenie peňazí, ktoré jej údajne pomohli ušetriť 5000 libier (5770 eur) za šesť týždňov, sa zahráva s bývalým partnerom svojej priateľky a jeho mužnosťou, informuje Daily Star.

@the_barefoot_witch2 How to leave a Clootie (100% natural material) at the healing well in Munlochy; Scottish Highlands. #clooties #clootiewell #scottishfolkbeliefs #scottishfolkpractice #scotland #scottishhighlands ♬ original sound - Alexa

Majiteľka pekárne začala čarovať ochranné kúzla v mene pomsty po tom, čo sa mladík rozhodol tráviť čas so svojou novou partnerkou a nie so svojimi deťmi. Alexa sa teda rozhodla, že mu dá poriadne zabrať. Pomocou kúzel spôsobila, že pokým sa muž nestane lepším otcom, bude mať problémy s erekciou. Využila pritom bábiku, ktorú zapálila a jej sčernené pozostatky nechala na mužovom prahu.

"Kamarátka zažila so svojím bývalým, ktorý je otcom jej detí, naozaj ťažké časy. Prišla ku mne naozaj naštvaná a povedala, že ich vôbec nenavštevuje a chce chodiť len za svojou novou priateľkou. Povedala som: ‚Nechaj to na mňa.‘ Urobila som malú bábiku a napichala som špendlíky do rozkroku, hlavy a srdca a urobila som kúzlo," priblížila Alexa. Verí, že zasahovanie do mužnosti nebolo prekliatím, ale ochranným kúzlom.

Ukázalo sa, že to prinieslo úspech. Chlapík teraz vraj trávi menej času so svojou novou partnerkou a zlepšil svoje správanie voči deťom a ich matke. "Ani ma to nič nestálo, bábika bola vyrobená z trávy z mojej záhrady," dodala Thompsonová, ktorú do tajov čarodejníctva zaučil jej starý otec. Praktizujú ho aj jej rodičia a bratranci. 

Viac o téme: MágiaBosorkaČarodejnicaBoroska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu