Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO zo Silvestra 1999 je hitom: Pozrite na ten televízor! Ale keď zistíte, koľko stál... ľudia sú v šoku

(Zdroj: X/NostalgiaFolder)

LONDÝN - Video zo Silvestra na prelome roku 1999 a 2000 sa stalo virálnym po tom, čo ľudia zareagovali na šokujúcu cenu analógového televízora. Poukázali na to, ako veľmi sa zmenila doba a zaspomínali si na staré časy. Niektorí cene televízora jednoducho nedokážu uveriť.

Video, ktoré na Twitteri uverejnil užívateľ NostalgiaFolder, za krátky čas nazhromaždilo obrovské množstvo reakcií. Zachytáva muža, ktorý zaviedol svojich kamarátov do suterénu, aby im niečo ukázal. "Myslím, že vás to prekvapí," povedal, keď ukázal svoj úplne nový televízor, ktorý si pred pár dňami kúpil na Best Buy.

Jeho priatelia, ktorých televízor jednoznačne zaujal, sa opýtali, koľko ho to stálo, pričom poznamenali, že to muselo byť okolo 10 000 dolárov. "Bolo to niečo blízko tej cene, no, polovica z toho," zasmial sa muž. 

Ľudia v komentároch diskutovali o tom, ako výrazne sa zmenila doba. "Je šialené myslieť si, že ten môj je trikrát väčší, zobrazuje 4K a stojí sotva 250 dolárov," napísal jeden z užívateľov sociálnej siete. "Ach! To naozaj ukazuje, ako drasticky a rýchlo sa technológia zmenila a zlepšila. Naozaj to nebolo tak dávno, po zvážení všetkých vecí," uviedol ďalší. Iní poukázali na to, aké ťažké bývali televízory a spomínali, aké nuročné bolo  preniesť ich do inej miestnosti. 

Viac o téme: AnalogCenaTelevízia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu