Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Blondínku strápnila letuška na palube: Si nevhodne oblečená, zakry sa! Vážne jej vadilo TOTO?!

(Zdroj: Twitter/Maggi Thorne)

OMAHA - Užívateľka sociálnej siete Maggi Thorneová opísala vo svojom príspevku zahanbujúcu situáciu, ku ktorej došlo počas letu spoločnosťou Southwest Airlines. Letuška jej totiž pred všetkými otvorene naznačila, že nemá oblečenie, ktoré je vhodné na palubu lietadla.

Počas letu so Southwest Airlines upozornila letuška Maggi Thorneovú, že jej oblečenie nie je vyhovujúce pre cestovanie v lietadle. Vôbec sa jej nepozdávali jej bežecké nohavice a im prispôsobený vrchný diel. Pasažierka, ktorá sedemkrát súťažila v American Ninja Warrior, uviedla, že letuška k nej pristúpila a povedala jej, že je nevhodne oblečená a požiadala ju, aby sa zakryla. V príspevku na Twitteri píše, že ju týmto spôsobom zahanbila pred ostatnými cestujúcimi. 

"Odpovedala som, že som sa obliekla ako pasažierka. Toto sa naozaj deje v roku 2023? Cestujúci okolo mňa boli prekvapení, keď ma upozornila tak, aby to všetci počuli," posťažovala sa dievčina, ktorá letela z Omahy v Nebraske do Nashvillu s medzipristátím v Orlande. 

K incidentu podľa nej došlo práve po medzipristátí. "Prišla za mnou a spýtala sa ma na môj outfit. Vraj je príliš odhaľujúci a nevhodný pre leteckú spoločnosť. Bolo to neuveriteľne trápne," dodala Thorneová. Podľa pravidiel Southwest Airlines nie je počas letu povolené "nosiť oblečenie, ktoré je oplzlé, obscénne alebo zjavne urážlivé". Po zverejnení príspevku sa s Maggi spojil zástupca aeroliniek. Incident je v štádiu riešenia.

Viac o téme: OblečenieLietadloLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu