Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Influencerka zúri, nepustili ju do lietadla! Keď uvidíte na FOTO, čo mala oblečené, pochopíte

(Zdroj: Instagram/kinechan2.0)

NAVEGANTES - Bezpečnostná služba na letisku Navegantes v Brazílii nedovolila dvadsaťjedenročnej influencerke nastúpiť do lietadla. Dôvod? Mala na sebe kostým jednej z predstaviteliek známeho animovaného japonského seriálu. Mladá žena zdokumentovala túto nepríjemnosť na sociálnej sieti, kde však nenašla veľa pochopenia ani medzi svojimi fanúšikmi.

Keď sa modelka OnlyFans a influencerka Kine-Chanová snažila nastúpiť do lietadla na brazílskom letisku, zamestnanci  bezpečnostnej služby jej to nedovolili. Rozhodla sa totiž cestovať ako Rebecca  zo známeho animovaného seriálu Cyberpunk: Edgerunners. Na sebe mala len čierne bikiny, tyrkysovú parochňu a čierne sandále. Výber oblečenia nebol náhodný, išla totiž na stretnutie priaznivcov tohto seriálu. 

 

Kine-Chan was banned from an airplane because she was wearing a cosplay bikini Follow Me RockCean Nbi

Posted by RockCean Nbi on Wednesday, August 9, 2023

O túto skúsenosť sa podelila na svojom Instagrame, kde svojim vyše 600-tisíc sledovateľom napísala, že zažila nepríjemnú situáciu. Vraj si bola vedomá toho, že mešká, a preto sa hneď obliekla do kostýmu, aby nestrácala čas prezliekaním. "Ale bolo mi povedané, aby som išla domov a prezliekla sa, pretože to, čo som mala na sebe, nebolo vhodné. Vysvetlila som im, že idem na podujatie." 

Pod príspevkom sa začali hromadiť komentáre, pričom mnohí uviedli, že Kine zašla tentokrát priďaleko. "Mám ťa rada, ale pre lásku Božiu... mohla si si obliecť hocičo iné, ľahký vyťahaný outfit, napríklad padavé šaty alebo dokonca blúzku na gombíky," napísal jeden z nich. Iný dievčine poradil, aby používala župan. "Pracujem na výstavách a môj program je dosť nabitý. Chodím v kostýme, na ktorý si hodím župan alebo overal! To je tip pre teba." Letisko Navegantes sa k situácii zatiaľ nevyjadrilo.

Viac o téme: LetiskoKostýmInfluencerkaKine-Chan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu