Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V zariadení pre deti číhal strašidelný votrelec: Keď to uvidíte, strasie vás! To kde sa schoval?!

(Zdroj: Facebook/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 )

QUEENSLAND – Zdá sa, že žiadna štrbina, kút alebo otvor v Austrálii nie sú dostatočne malé, aby sa do nich nezmestil had. Nanešťastie pre niektorých miestnych to zahŕňa aj určité miesta v dome, kde by ste to čakali najmenej, napríklad za obrazom vyveseným na stene.

Profesionálnym chytačom hadom z Sunshine Coast Snake Catchers sa podarilo zachrániť vretenicu žltolícu. Tá sa ukrývala za obrazom vyveseným na stene v zariadení dennej starostlivosti o deti v Sunshine Coast. O svoj objav sa odborníci podelila na Facebooku, kde publikovali video zo zásahu.

Video zachytáva zdanlivo neškodné umelecké dielo visiace na stene, ktoré je mierne odchýlené od steny. Keď sa kamera posunie doprava, je jasné, že za rámom sa skrýva veľký klzký votrelec. Pomaly spoza úkrytu vynorí hlavu. Špecialista na odstraňovanie hadov Dan sa následne snaží vymotať plaza z umeleckého diela.

„Je úžasné, kde sa hady skrývajú!“ píše sa v príspevku na Facebooku. Podľa záberov je zrejmé, že odborníkovi sa podarilo hada odstrániť spoza obrazu bez toho, aby mu nejakým spôsobom ublížil. Následne ho vložil do špeciálneho vreca, v ktorom ho prenesie späť do voľnej prírody. „Prepáčte, že to chvíľu trvalo,“ dodal Dan po niekoľko sekúnd trvajúcej procedúre.

Viac o téme: HadAustráliaObraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu