Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Otrasný zápach na palube: Núdzová situácia kvôli hnačke, lietadlo sa muselo vrátiť! To by ste nechceli zažiť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images/Takosan)

ATLANTA - Skutočne trápna situácia! Lietadlo odletelo z Atlanty do Barcelony v piatok. Po dvoch hodinách vo vzduchu dostal pasažier hnačku – a zrejme nestihne dobehnúť na toaletu. Zápach, ktorý sa začal šíriť, bol neznesiteľný.

archívne video

Z Bratislavy bude lietať najmodernejší Airbus A350-900 (Zdroj: Airbus)

Záznam rádiovej prevádzky si môžete vypočuť na LiveATC.net. "Máme tu problém s biologickým nebezpečenstvom," povedal pilot stroja Delta riadiacim letovej prevádzky. "Máme cestujúceho, ktorý mal hnačku v celom lietadle, takže by sme sa mali vrátiť do Atlanty."

Stekalo to po celej uličke

Jedna osoba napísala na X, že jej partner bol v lietadle a povedal jej o incidente. „Bolo to dosť zlé. Stekalo to uličkou a strašne páchlo. Vďaka dezinfekčnému prostriedku to potom voňalo ako vanilka.“

Let DL194 sa vrátil do Atlanty, kde bolo potrebné lietadlo vyčistiť. Po pasažiera zrejme dokonca prišli na palubu záchranári. Zvyšní pasažieri museli prestúpiť, no dorazili o osem hodín neskôr, ako plánovali.

Zdravotný problém na palube

Zrejme sa podarilo dostať Airbus A350 opäť úplne čistý. Podľa „NY Post“ bol stroj už opäť použitý pri inom lete. Delta portálu potvrdila, že na palube bol "zdravotný problém".

„Naši ľudia rýchlo znovu vyčistili lietadlo, aby sa cestujúci mohli dostať do cieľa. Ospravedlňujeme sa hosťom za spôsobené nepríjemnosti.“

Viac o téme: PasažierHnačkaZápachDelta airlines
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu