Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cestujúci v lietadle ostali zdesení, keď pozreli na nohu mladíka bez ponožiek: Preboha, veď má na nej...!

Cestujúci si urobil pohodlie na palube lietadla ako v obývačke
Cestujúci si urobil pohodlie na palube lietadla ako v obývačke (Zdroj: TikTok/reverseosmosis369)

WASHINGTON, D.C. - Virálne video, ktoré sa rozšírilo na sociálnych sieťach, ukazuje pasažiera, ktorý sa počas letu zrejme cítil ako vo vlastnej obývačke. Vyzul si topánky, vyzliekol ponožky, ale pohľad, ktorí sa ostatným cestujúcim potom naskytol, nečakal nikto.

Aj keď by sa niekomu mohlo zdať, že urobiť si pohodlie na palube lietadla je dobrý nápad, vo všeobecnosti sa toto konanie považuje za porušenie etikety. Neznámy muž tak pritiahol pohľad ostatných cestujúcich viac, ako to býva zvykom. Počas letu si vyzul topánky a vyzliekol ponožky. Video zverejnené na TikToku ale zachytáva jednu anomáliu na jeho nohe - namiesto piatich prstov ich má šesť.

Užívatelia zostali z videa zmätení, ale aj pobavení. Mnohí diskutujú o tom, či je vhodné vyzuť sa na palube lietadla. Iní napísali, že z videa sa im doslova spravilo zle. Ďalšia komentujúca tvrdila, že sa zamerala na chlpy na nohách a prst navyše si takmer nevšimla. 

Z lekárskeho hľadiska sa tento jav nazýva polydaktýlia. Ide o vrodenú chybu, pri ktorej sa človek narodí s extra prstom na rukách alebo nohách. Niektorí ľudia podstúpia chirurgické odstránenie prstu, pokiaľ im však neprekáža, môžu si ho ponechať.

Viac o téme: LietadloCestujúciPasažierPolydaktýlia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu