Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mladík (28) kúpil snúbencovi test DNA: Keď zistil, kto v skutočnosti je... niektorí by sa ho ani nedotkli!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Neznámy 28-ročný muž na internete prehovoril o tom, ako zistil, že jeho rovnako starý snúbenec je jeho vzdialený bratranec. Odhalil to test DNA, ktorý kúpil, pretože bol práve v akcii. Momentálne netuší, ako sa bude ich vzťah ďalej vyvíjať, pričom nevylučuje ani rozchod, hoci má už dvojica naplánovanú svadbu.

Svet istého mladíka sa prevrátil úplne naruby po tom, ako zistil, že je zasnúbený so svojím pokrvným príbuzným. V príspevku na Reddite vysvetľuje, ako nedávno zo srandy kúpil v obchode testovaciu súpravu DNA, pretože ju predávali za polovičnú cenu. Myslel si, že to bude zábavný darček, no nikdy by nebol čakal, že výsledky navždy zmenia ich životy. 

Mladík (28) kúpil snúbencovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"O pár mesiacov sa máme brať. Sme neskutočne šťastní a zamilovaní. Už dlho sa zaujímam o pôvod mojich predkov a snažím sa vypracovať náš rodokmeň, tak som v akcii kúpil test DNA pre môjho snúbenca," píše. Neskôr, práve keď bol letel na dovolenku, ktorú trávila dvojica s partiou priateľov, mu došla správa s výsledkami. V kolonke "DNA zhoda" uvidel svoje meno. "Vraj sme bratranci z tretieho kolena. Ani neviem, ako sa cítim," pokračuje zmätený muž. 

Keďže ide o pár rovnakého pohlavia, nemusia mať obavy o to, ako by ich vzťah mohol ovplyvniť ich deti. Znepokojuje ich ale to, ako celú vec zoberú ich rodiny. "Taktiež sme obaja Židia a náš genofond je už i tak dosť slabý. Ale príbuzní z tretieho kolena? To už je asi príliš," zamýšľa sa nešťastník, ktorý teraz ešte nevie, či s partnerom zostane, alebo sa rozídu. 

Mladík (28) kúpil snúbencovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ľudia na toto priznanie reagovali pomerne vlažne a nerobia z toho žiadnu vedu. Jedna osoba tvrdí, že vlastne o nič nejde. "Žiadny problém. Keby sa to dialo generácii za generáciou a medzi bližšími príbuznými, tak nepoviem. Každý je príbuzný každého, ty si akurát zistil, ako," napísala. "Ani keby ste boli heterosexuáli, tak by to nebol problém a neexistovalo by zvýšené riziko, že sa vám narodí postihnuté dieťa," uviedol ďalší užívateľ. 

Viac o téme: Test DNA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu