Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Američanka sa presťahovala na Ukrajinu, aby podporila vojakov: Pikantné FOTO priamo z bojiska

(Zdroj: Instagram/modeltechie)

KYJEV - Dobrovoľníčka Fan-Pei Koungová (33) z texaského Houdsonu našla nezvyčajný spôsob, ako pomôcť vojnou zmietanej Ukrajine. Založila si účet na OnlyFans, ktorý je prístupný zadarmo pre ukrajinských vojakov a ďalších dobrovoľníkov. Neposkytuje im však len fotky a videá.

Kounjová hodila svoj život v Amerike za hlavu a v roku 2022 a presťahovala sa do Európy. Podľa jej slov v USA prešla niekoľkými cestami, vrátane víťazstva v súťaži NASA Space Health Challenge či súťaže Miss Taiwanese American v roku 2015. V novembri 2022, napriek radám svojich priateľov, odcestovala na Ukrajinu, kde najprv pomáhala ako dobrovoľníčka utečencom. Neskôr pracovala v ženských útulkoch a sirotincoch vo Ľvove, píše The Daily Beast.

Tento rok vo februári sa brunetka definitívne presťahovala na Ukrajinu a začala pracovať ako dobrovoľníčka v hlavnom meste Kyjev. Všetky peniaze, ktoré zarobí na OnlyFans, idú na humanitárne účely. Zistila, že si spoločnosť Ukrajincov užíva omnoho viac ako Američanov. "Moje štandardy sú príliš vysoké, pretože chcem len mužov, ktorí sa o seba dokážu postarať a myslieť aj na iných ľudí, ako sú oni sami. Žiadny z Američanov nespĺňal tieto štandardy. A potom som prišla na Ukrajinu, kde každý myslí na iných ľudí viac než na seba," vysvetľuje. 

Fan-Pei hovorí, že pracuje ako emocionálna, podporná osoba pre anglicky hovoriacich vojakov. Ľudia podľa nej nehovoria o svojich sexuálnych potrebách počas vojny. Momentálne sa stretáva s ukrajinským operátorom dronov, pracovníkom elektrárne a dvoma dôstojníkmi informačných technológií. Svoje služby príležitostne poskytovala aj zahraničným vojakom, ktorí bojujú na Ukrajine. Sama o sebe hovorí ako o sexuálnej turistke.

Koungovej profil na Instagrame, kde okrem iného zdieľa polonahé fotografie priamo z bojiska, sleduje vyše 50-tisíc užívateľov. "Od tej celej veci s Ukrajinou som stratila asi 5000 sledovateľov, pretože som sa zo sexi influencerky stala sexi influencerkou, ktorá neprestane hovoriť o Ukrajine," povedala. Hoci verí, že svojimi aktivitami podporuje vojnové úsilie a zvyšuje morálku, nie každý ju privítal s otvorenou náručou. Niektorí západní dobrovoľníci ju obvinili z "vyrábania porna na masových hroboch". 

Viac o téme: VojakOnlyFansVojna na UkrajineFan-Pei Koung
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu