Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ukrajinka (23) zviedla otca rodiny, ten s ňou utiekol: Vykľula sa z nej poriadna... vydali na ňu zatykač!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

BRADFORD - Ukrajinská utečenka Sofiia Karkadymová, ktorá údajne pohrýzla policajta, sa dostavila na súd v anglickom Bradforde po tom, ako na ňu sudca vydal zatykač. Na verejnosť tak vyplávali detaily prípadu, o ktorom sa zmienila tlač už minulý rok.

Britská verejnosť sleduje prípad 23-ročnej utečenky z Ukrajiny, ktorá bola obvinená z napadnutia policajta. Pred vstupom do súdnej siene na pojednávanie ukázala prítomným novinárom vztýčený prst. Pred sudcu v Bradforde predstúpila kvôli dvom prípadom napadnutia. V prvom išlo o údajný incident, keď bola do domu jej bývalého partnera Tonyho Garnetta privolaná polícia, informuje The Sun

Na titulky novín sa Sofiia dostala minulý rok, keď sa dala dokopy práve s Tonym. Zblížila sa s ním iba desať dní po tom, ako ju prichýlil spoločne so svojou partnerkou Lornou, s ktorou žil desať rokov a má s ňou dve deti. Lorna vtedy povedala, že Karkadymová nosila oblečené topy s hlbokým výstrihom a vždy mala mejkap, len aby jej partnera zviedla. Dvojnásobná matka zároveň uviedla, že sa vo svojom bývalom vzťahu cítila ako piate koleso na voze. 

Ukrajinka (23) zviedla otca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tony a Sofiia nakoniec odišli a presťahovali do prenajatého domčeka v Bradforde. Mladík sa však prepočítal a svoj románik s utečenkou ukončil len o niekoľko mesiacov neskôr. Povedal, že posledná kvapka jeho trpezlivosti pretiekla po hádke v septembri počas oslavy jeho tridsiatych narodenín.

Dvojica však zostala v kontakte a on dokonca navštívil svoju bývalú na Ukrajine, kde sa dostal cez Poľsko. Po stretnutí s jej rodinou neďaleko Ľvova sa obaja v decembri vrátili do anglického grófstva Yorkshire, aby si dali novú šancu. Nakoniec sa opäť rozišli, podľa Garnetta je ich vzťah momentálne "komplikovaný"

Viac o téme: UkrajinaUtečenkaTony GarnettSofiia Karkadym
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu