Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladík na Ibize oslavoval rozlúčku so slobodou: Odpadnete, keď zistíte, kde sa neskôr prebudil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

IBIZA - Niektoré výlety môžu dať poriadne zabrať. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil muž, ktorý sa vracal z rozlúčky so slobodou na Ibize. Po pristátí v cieľovej destinácii vyšiel z úložného priestoru nad hlavami cestujúcich. Video z incidentu baví ľudí po celom internete.

Neznámy muž sa stal hitom internetu po tom, čo austrálsky producent Dominic Matheson a pasažier letu spoločnosti Ryanair uverejnil na TikToku bizarné video. Zachytáva pasažiera, ktorý sa prebudil v hornom úložnom priestore nad hlavami ostatných spolucestujúcich. K incidentu došlo počas letu z Ibizy, kde muž oslávil svoju rozlúčku so slobodou. Na videu je vidieť, ako sa oblečený v červenej futbalovej uniforme chichoce, zatiaľ čo sa snaží dostať z úložného priestoru. 

"Jednu minútu ste v klube na Ibize, ďalšiu sa zobudíte v úložnom priestore Ryanairu. Štyridsať chlapov v zadnej časti lietadla malo čas. Strčili tam svojho kamaráta, keď lietadlo pristávalo," okomentoval Matheson svoje zábery. Mnohí užívatelia TikToku boli zvedaví, ako sa celý príbeh v skutočnosti odohral. "Potrebujem okamžite vedieť všetko o tomto príbehu," uviedol jeden. "Rešpekt za to, že to zvládol počas letu," napísala ďalšia osoba. 

Nezvyčajná cesta tohto muža sa stala jedným z mnohých bláznivých príbehov, ktoré sa odohrali na palube lietadla. Začiatkom tohto mesiaca istá žena zdržala celý let a následne bola odvlečená po tom, čo začala urážať pasažierov letu. O incidente informovala televízna stanica WXYZ-TV Detroit. Zábery zachytávajú ženu, ako kričí na cestujúcich, zatiaľ čo ju muži zákona odvádzajú z lietadla. "Nemôžete mi ani povedať, čo som urobila. Koho som urazila?" vykrikuje žena po pasažieroch. "Všetkých," ozval sa nespokojný cestujúci a ostatní s ním súhlasili.

Viac o téme: LetRyanairRozlúčka so slobodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu