Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dve ženy počas letu vytočili ostatných pasažierov: Keby TOTO robili vám... penili by ste od zlosti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HANNOVER - Na sociálnych sieťach sa videá zachytávajúce porušovanie nepísanej etikety na palubách lietadiel často stávajú virálnymi. Na jednom z posledných si dve ženy počas letu nahlas púšťajú hudbu a zabávajú sa, hoci si si uvedomujú, že spolucestujúcim to poriadne prekáža.

Dve ženy, ktoré si nahlas púšťali hudbu počas letu so spoločnosťou TUI Airlines, vyvolali pobúrenie na Twitteri. Podľa užívateľov boli bezohľadné. Vo videu vidieť cestujúce, ako sa pohybujú do rytmu hudby a nahlas sa rozprávajú. Na konci radu vidno pasažierov, ako sa držia za uši. Následne začala jedna z tancujúcich žien hovoriť o tom, že ostatní ľudia na palube takto gestikulujú asi preto, aby vypli hudbu. Nato zdvihla prostredník a povedala: "Choďte do ***!"

Video získalo viac ako 15,5 milióna zobrazení. Užívatelia reagovali pobúrením a ženy označili za neslušné. Niektorí sa pýtajú, prečo na videu nie je vidieť žiadny palubný personál, ktorý by v takýchto prípadoch zasiahol. Jeden užívateľ v príspevku označil TUI Airlines, ktorá krátko nato odpovedala: "Môžem vás ubezpečiť, že zamestnanci podniknú príslušné kroky na vyriešenie záležitosti ihneď." 

V nasledujúcom tweete aerolinky uviedli, že keďže má video menej ako minútu, zamestnanci mohli podniknúť kroky po tom, ako kamera prestala nakrúcať. Letuškám údajne trvalo nejaký čas prejsť do časti lietadla, kde hrala hudba.

Viac o téme: LietadloHlasná hudba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu