Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šokujúce slová kráľovnej Alžbety II. krátko pred smrťou: Týmto slovom nazvala Harryho manželku Meghan Markle

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Toby Melville/Pool via AP/Instagram sussexroyal,)

LONDÝN - Podľa zdroja blízkeho kráľovskej rodine jej Veličenstvo približne mesiac pred smrťou tvrdo zhodnotilo vojvodkyňu zo Sussexu počas recepcie v Balmoral. Rovnako kriticky okomentovala aj stretnutie Meghan Markle s princom Harrym.

"Pri drinkoch pred večerou sa malá skupina rozprávala s panovníčkou a ona povedala, že stretnutie Harryho s Meghan sa stalo úplnou katastrofou a opísala ju ako zlú. V tomto bode sme už všetci vedeli, že zdravie kráľovnej sa zhoršuje a že jej zostávajú mesiace. Zdalo sa, že ľutuje, ako sa veci vyvinuli," povedal zdroj blízky rodine pre The Spectator

Čo má spoločné kráľovná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Tvrdil tiež, že 96-ročná panovníčka nazvala Meghan "evil", čo v preklade znamená "zlo". Všetci prítomní vraj ostali v šoku. "Bolo neprirodzené, aby kráľovná použila také slovo ako "zlo" na opis Meghan, ale videla priamo cez ňu. Bola to zarážajúca veta počuť od najzhovievavejšej ženy na svete," doplnil zdroj.

Vzťah Markleovej s monarchiou sa stal napätým, odkedy s princom Harrym v januári 2020 oznámili, že odchádzajú od kráľovskej rodiny a princ sa otočil chrbtom ku všetkému, čo mal. Po smrti Alžbety II. vlani v septembri sa vzťah medzi dvoma tábormi po vydaní Harryho memoárov "Spare" a zverejnení dokumentárneho filmu o dvojici na Netflixe ešte zhoršil.

Viac o téme: Princ HarryKráľovná Alžbeta II.Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu