Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V zoo sa v noci objavilo podivné stvorenie: Záhadu doteraz nikto neobjasnil, úrady sú zúfalé

(Zdroj: Facebook/City of Amarillo, Texas)

AMARILLO - Mesto Amarillo v americkom Texase sa vlani v lete obrátilo na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikovaní neznámeho tvora, ktorého zachytila bezpečnostná kamera v miestnej zoologickej záhrade. Okrem niekoľkých priaznivcov konšpiračných teórií a sci-fi seriálov sa neozval nikto, kto by ho dokázal zaradiť ku konkrétnemu živočíšnemu druhu.

Zábery z bezpečnostnej kamery umiestnenej v zoo v Amarille sa stali populárne vlani v lete. Miestne úrady vtedy oslovili verejnosť, aby im pomohla identifikovať zviera, ktoré sa v skorých ranných hodinách objavilo za jedným z plotov záhrady. Ani takmer po roku intenzívneho pátrania nikto netuší, o akého tvora ide. Na Twitteri sa však objavilo mnoho bizarností, na ktorých sa všetci aspoň dobre zabávajú. Jedným z najobľúbenejších komentárov bolo prirovnanie k "človeku v kožušinovom obleku". 

 

The Amarillo Zoo captured a strange image outside the zoo in the dark and early morning hours of May 21 (around 1:25...

Posted by City of Amarillo, Texas on Wednesday, June 8, 2022

Mnohí naznačovali, že by mohlo ísť o legendárnu bytosť čupakabru, o ktorej sa traduje, že sa v noci zakráda po okolí a pije krv iných zvierat. Fanúšikovia sci-fi seriálu Stranger Things pripomenuli, že tvor vyzerá ako obludný Demogorgon z prvej série. Skutočný pôvod neznámeho stvorenia ale doteraz nikto nepozná. Dostal preto zatiaľ pomenovanie "neidentifikovaný objekt z Amarilla".

"Radi by sme si vypočuli názory komunity, čo si myslí, že by to mohlo byť," uviedol šéf miestnej spoločnosti Parks and Recreation v Amarillo, ktorý má radosť z toho, že ľudia reagujú a pripomenul, že záznam je skutočný a nijako upravovaný. 

Viac o téme: ZooAmarilloZáhadné stvorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu